Bli med som Stikk UT! - bedrift dere også!

Stikk UT! er etablert som en populær turaktivitet i Molde. Nå går en ett skritt videre og presenterer et eget opplegg for bedrifter og arbeidsplasser. Det er et mål å få mange av næringssforumets medlemmer med som Stikk UT!-bedrift 2007. På Molde Næringforums årvisse sildebord i november vil beste Stikk UT!-bedrift 2007 blir kåret.


 Fra Molde  kommune;
"Aller først litt mer om Stikk UT! Turaktiviteten innebærer at det er plassert ut turkasser på 10 utvalgte turmål rundt om i hele Molde. Opplegget skal i år gjennomføres for 3. gang. I fjor hadde vi mer enn 30.000 besøk på de 10 turmålene. 680 personer gjorde seg fortjent til Stikk UT!-kruset. For å oppnå variasjon skiftes noen turmål ut hvert år. Sesongen varer fra 1. mai til 15. oktober. Vi opplever at mange ser på Stikk UT! som en fin motivasjon til å komme seg ut på tur. Ikke minst er Stikk UT! en flott mulighet til å oppleve steder i Molde som man ellers sjelden oppsøker. Alle som besøker syv eller flere turmål har gjort seg fortjent til det populære kruset (som designes av Arne Nøst og produseres av Porsgrund porselænfabrikk). For barn under 10 år er kravet for å Stikk UT!-kruset seks poster. Stikk UT! avsluttes hvert år med et eget arrangement i Rådhussalen.

Så til nyskapningen Stikk UT! - bedrift.

 Alle arbeidsplasser er tjent med at de ansatte har god helse og er fysisk aktiv.
 Det kan det være sosialt og artig å dra på tur med personer som man arbeider sammen med.

Vi ønsker med Stikk UT! - bedrift å få til en premiering i tillegg til kruset og trekningen av turpremier som gjelder for alle som deltar i Stikk UT!  Vi ser for oss at dette skal være et gavekort på kr 250,- på sports- og fritidsutstyr.  Dette er en utgift som den enkelte bedrift selv dekker for sine ansatte. Vi vil sørge for å premiere beste bedrift som deltar. Vi vil jobbe med å få til en premiering som det er stor stas å vinne. Ved stor deltakelse vil det også bli delt ut 2. og 3. premie.

Fra vår side vil vi lage en brosjyre som presenterer Stikk UT! 2007. Denne vil bli distribuert til samtlige husstander. Her vil det også framgå hvem som er samarbeidspartner og hvem som er med og deltar som Stikk UT! - bedrift. Vi vil ta oss av arbeidet med å følge med hvem av deres ansatte som deltar og som gjør seg fortjent til premiering. Det betyr at det ikke skal være noe særlig merarbeid for dere å være med i Stikk UT! - bedrift. Det viktigste for dere vil være å motivere egne ansatte slik at flest mulig velger å bli med.

Ta kontakt dersom dere har spørsmål. Vi håper dere blir med på årets Stikk UT! - bedrift."

For mer informasjon kontakt Molde kommune ved rådgiver for fysisk aktivitet Hugo Tingvoll,
tlf: 71111294 - 97520450


Påmeldingsskjema og brosjyre her

 

  
Brosjyre_2007.pdf  
Paameldingsslipp.doc