Karrieredagene 2009

14. - 16. september arrangeres Karrieredagene for Romsdal. Det er andre gang vi arrangerer dette i Molde, og 10. klasse - elevene fra hele Romsdal er invitert til å delta.

Målet med karrieredagene er at elevene skal bli kjent med næringslivet og få mulighet til å teste ut yrker. De skal få se hva arbeidslivet har å by på, og oppleve hva en egentlig gjør i løpet av en arbeidsdag. Dette er med andre ord praktisk rettet, med aktiviteter elevene kan prøve seg på. I fjor fikk de blant annet kjøre kran, sveise og prøve seg som barnehageassistent og helsepersonell. Tema for årets arrangement er kjønnsdelt arbeidsmarked.

I Molde legges arrangementet til Høgskolen og Årø området. På Høgskolen vil de få se nærmere på yrkesvalg knyttet opp mot fagrettningene ved skolen, deriblant administrative fag, logistikk, sykepleier etc.  På Årø ønsker vi å vise et bredt spekter av yrkesmuligheter. Bedriftene som deltar må legge opp til praktiske oppgaver som hver enkelt av elevene kan prøve seg på.

Ønsker deres bedrift å delta på Karrieredagene? Ta kontakt med MNF på tlf 46 41 86 88 eller js@moldenf.no. Det vil kun være plass til et begrenset antall bedrifter, så her gjelder "førstemann til mølla" prinsippet.