Møte med Norwegian 28. mai

Invitasjon til frokostmøte med Norwegian torsdag 28. mai kl. 08.15 – 10.15 på Quality Hotell Alexandra.

Norwegian kan være tilbake i Molde allerede til høsten

Medlemsmøtet i Molde Næringsforum den 22. april vedtok enstemmig at vi skulle arbeide for å få økt konkurranse på strekningen Molde – Oslo. En økt konkurranse vil medføre økt kapasitet og billigere flybilletter for næringsliv og privatpersoner i regionen. Vi har nylig avholdt møte med flyselskapet Norwegian som nå er klare til å foreta en rask beslutning om å starte flygninger mellom Molde og Oslo. En forutsetning for en slik beslutning er at næringslivet i regionen i stor nok grad slutter opp om Norwegians ruter. Norwegian krever ikke at bedriftene skal forplikte seg til eksklusivt å bruke selskapet på strekningen Molde til Oslo, men de forutsetter at de skal få en andel av næringslivets reiser til og fra Molde. Dette er et konsept som de benytter ved alle nye destinasjoner innenlands.

Vi inviterer derfor næringslivet og andre interesserte til møte med Norwegian ved salgsdirektør Lars Sande og nettverksdirektør Thomas Ramdahl torsdag 28. mai kl 08.15 på Quality Hotell Alexandra. På møtet vil de orientere nærmere om Norwegian, hvilket rutetilbud de ser for seg Molde – Oslo, priser og hvilket samarbeid de ønsker med næringslivet.

Vi har nå en gylden mulighet til konkurranse på strekningen Molde – Oslo, det er i stor grad opp til næringslivet om dette blir en realitet, så kom på frokostmøtet og hør mer.

Tid:     28. mai kl 08.15 - 10.15
           Vi starter med frokost kl 08.15 for de som ønsker det. Selve møtet starter kl 08.45.
Sted:   Hjertøya 3, Quality Hotell Alexandra
Pris:     Kr 150 + mva for frokost. Dersom du ikke skal ha frokost er deltakelse gratis.

Meld deg på her