Ny film og brosjyre

Reiselivsprogrammet i Møre og Romsdal fylke har i samarbeid med Innovasjon Norge og de fire destinasjonsselskapene i fylket fått laget filmen ”Explore the top of Fjord Norway”, samt en brosjyre. Materiellet kan benyttes fritt i markedsføring i inn- og utland.

Filmen varer i overkant av tre minutter, og intensjonen er at den skal bidra til å profilere Møre og Romsdal som reisemål. I filmen vises mange smakebiter fra det vakre fylket vårt - Trollstigen, Geiranger, Atlanterhavsveien, Molde, Kristiansund og Ålesund osv. Filmen kan sees her.

Dersom du vil legge filmen ut på egen webside har du flere muligheter:
• Lage en lenke til filmen på adressen ovenfor
• Laste ned en zip-fil med flere filer som til sammen utgjør filmen (http://filer.mrfylke.no/reiseliv/film.zip)
Du kan også bestille en hardcopy av filmen på dvd på www.mrfylke.no/reiselivsprogrammet.

Det er også produsert en 24 siders brosjyre på norsk, engelsk og tysk med de samme temaene. Pdf-versjoner av disse kan lastes ned her eller man kan bestille trykte versjoner av brosjyrene på www.mrfylke.no/reiselivsprogrammet.

Utforsk_toppen_av_Fjord-NorgeFjordnorwegenExplore_the_top_of_fjord_Norway
Målet med filmen og brosjyren er å vekke reiselyst hos publikum og gjøre dem nysgjerrig på Møre og Romsdal. Materiellet inneholder beskjedent med faktainformasjon o.l men mer stemningbilder fra de ulike områdene.

Filmen kan for eksempel brukes i markeds- og messesammenheng i inn- og utland, til visning på monitor i butikker/serveringslokaler/mottaksområder etc. Brosjyren kan på sin side distribueres til ulike typer kunder. Det koster ikke noe å bruke materiellet.