Profilering under Moldejazz

Bli med på felles profilering av Romsdal som bo - og arbeidssted!

Rekruttering er en hovedutfordring for alle oss som er involvert i næringsutvikling. På bakgrunn av dette har næringsforumene og kommunene i Romsdal gått sammen for å profilere Romsdalsregionen (inklusive Eide, Gjemnes og Sandøy) som bo - og arbeidssted. For andre år på rad stiller næringsliv og kommuner fra hele Romsdal på felles stand under jazz festivalen for å promotere regionen.

Vi ønsker å være tilstede og synlige i bybildet under Moldejazz, og oppfordrer bedriftene til å stille på stand for å profilere egen virksomhet, samt Molderegionen generelt. Vi har i år fått tildelt standplass ved Torget, rett utenfor Sparebank SMN i Storgata, og står på stand fra kl 11.00 – 17.00 fra onsdag til lørdag.

Det er satt opp vaktskift som er fordelt mellom kommunene hvor tre kommuner står sammen på stand og har ansvar for å bemanne standen. Molde har ansvar for standen onsdag og lørdag, men vi ønsker at det skal være representanter fra Molde tilstede hver dag. Jo flere som stiller opp for å representere Molde, jo bedre.

Det ble i fjor laget felles profileringsmateriell støttet av Møre og Romsdal fylke - med tema Jobb i Romsdal - som benyttes under standen, med blant annet en messevegg på 15 m (se bilde over).

Alle som skal stå på standen får en ”Jobb I Romsdal” T-skjorte og et navneskilt til å skrive på navn og bedrift/foretak.

Det er også utarbeidet en folder som kan deles ut med kontaktinformasjon til alle kommuner og Næringsfora, samt til NAV og rekrutteringsbyråene i området. Vi oppfordrer bedriftene til å legge ut ledige stillinger på NAV i kampanjeperioden slik at interesserte lett kan få oversikt over jobbmarkedet.

Romsdal Budstikke sender i disse dager ut billaget ”Hjerte for Romsdal” til ca 10 000 utflytta romsdalinger. Billaget er også sendt ut til husstandene i Romsdal. Se vedlagt annonse fra billaget. Dette billaget vil også bli utlevert på standen.

Det er ikke anledning for bedriftene å bruke rollups, plakater, stativer eller lignende. Det blir derimot mulighet for bedriftene til å dele ut brosjyremateriale etc.

Alle som står på stand mottar en konsertbillett som takk for innsatsen – hvor man kan velge mellom utekonserten på Romsdalsmuseet onsdag eller torsdag.

Spørsmål? Ta kontakt på tlf 46 41 86 88 eller js@moldenf.no
Vennligst gi tilbakemelding innen 1. juli dersom dere ønsker å stille på stand.
Påmelding HER

Vel møtt!