Silde- og tapasbord, med Erik Thorstvedt

Nærmere 160 deltok på Molde Næringsforums tradisjonsrike Silde- og tapasbord, som ble holdt 8. desember i bankettsalen på Quality Hotel Alexandra.

I år satte vi et helt annet tema på dagsorden enn det vi tradisjonelt har hatt.  Vi  inviterte til en kveld med Erik Thorstvedt og hans foredrag  Kan vi lære noe av menn i korte bukser?. Foredraget handler om motivasjon, lagarbeid og måloppnåelse, med fokus både på det individuelle og ikke minst det kollektive ansvaret. Med fotballens logikk og lagarbeid som bakgrunn snakket han muntert og inspirerende om hvordan vi best mulig kan prestere innenfor hvert vårt felt - med de menneskene vi til enhver tid er sammen med.

Erik Thorstvedt har klart å kombinere stor prestasjonsevne i idrett med et godt hode og evne til velformulert å lære bort det han kan. Erik er tidligere fotballspiller, og regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har til sammen 97 A-landskamper for Norge. Thorstvedt har etter endt fotballkarriere vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør, forfatter, ekspertkommentator, programleder og gründer. Han er de siste årene kanskje mest kjent fra TV Norges to programserier Heia Tufte!

Etter den faglige delen av programmet, ble det silde- og tapasbord og tid til hyggelig samvær!