Delta på Karrieredagene i Molde!

8. - 10. september arrangerer vi for åttende gang Karrieredagene i Molde. Nærmere 1000 10. klassinger fra Aukra, Eide, Fræna, Midsund, Molde, Nesset, Rauma og Vestnes deltar på arrangementet som holdes på Brunvoll Årø og Høgskolen i Molde. Bli med og synliggjør mulighetene som finnes i vår region! Delta med aktiviteter og vis frem ditt yrke og din bedrift for fremtidens arbeidskraft.
Dato8. september kl. 00:00
Last ned til kalender
Målet med karrieredagene er at elevene skal bli kjent med næringslivet og få mulighet til å teste ut yrker. De skal få se hva arbeidslivet har å by på, og oppleve hva en egentlig gjør i løpet av en arbeidsdag. Dette er med andre ord praktisk rettet, med aktiviteter elevene kan prøve seg på. Tidligere år har elevene blant annet fått kjøre gravemaskin, sveise, tegne og prøve seg som helsepersonell. Dette er ikke en tradisjonell yrkesmesse, men en dag hvor elevene selv skal få prøve seg på de ulike yrkene.

Arrangementet er todelt og holdes på Brunvoll Årø og Høgskolen i Molde. Elevene er noen timer på hver av destinasjonene, og får på denne måten både kjennskap til næringslivet i regionen og utdanningsmulighetene Høgskolen tilbyr.

På Høgskolen vil de blant annet få se nærmere på yrkesvalg knyttet opp mot fagretningene ved skolen, deriblant administrative fag, logistikk, sykepleier etc., samt at bedrifter og utdannelsesinstitusjoner har mulighet til å være tilstede og synliggjøre yrkene de representerer. På Årø ønsker vi å vise et bredt spekter av yrkesmuligheter og her vil aktivitetene være praktisk rettet. Aktørene som deltar må legge opp til aktiviteter/oppgaver som hver enkelt av elevene kan prøve seg på.

I fjor deltok følgende aktører på Karrieredagene i Molde:
Ambulanse Midt-Norge, avd Møre og Romsdal
Brunvoll AS
Byggopp M&R, Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk
Destinasjon Molde og Romsdal
DNV GL
Doosan Intercore Norway
ELMO Teknikk AS
Fisk OK
Glamox AS
HTL elektro AS
Hustadmarmor
Høgskolen i Molde
I-ELEKTRO AS
Istad Nett AS
Lillebakk engineering AS
Linjebygg Offshore
Molde Fjordstuer
MIFO AS
National Oilwell Varco
Nettpartner Prosjekt AS
OKAB M&R
Opplæringskontor For Maritime fag
Opplæringskontoret for elektrofag
Oshaug Metall AS
Quality Hotel Aleksandra
Rauma vgs, kokkelinja
Rica Seilet Hotel
Romsdal vgs
Rørleggerbedriftenes Opplæringskontor
Sparebanken Møre
Thon Hotel Moldefjord
VARD Aukra
VARD Langsten

Vi vil gjerne utvide spekteret av bedrifter og utdanningsmuligheter som blir presentert på Karrieredagene. Eks på dette kan være reiseliv, matproduksjon, naturbruk, design/håndverk, mekaniske fag osv. Ønsker du å synliggjøre din bransje/bedrift overfor fremtidig arbeidskraft, er dette en unik mulighet for å nå ut til elevene før de tar sine valg om utdannelse og karriere.

Ønsker deres bedrift/foretak å delta på Karrieredagene? Gå inn og meld dere på innen 1. juni: PÅMELDINGSSKJEMA

For mer informasjon ta kontakt med Ann Helen Dalheim på tlf 900 14 142 eller ahd@fnf.as