Frokostmøte 25. mars

Nå gjelder det - om å lykkes - frokostmøte med Arild Monsen hos Axess. Arrangementet var fulltegnet, 60 påmeldte, som fikk høre et spennende foredrag om Monsen sin ledelsesfilosofi. På møtet ble Monsen overrakt RB sin hederspris, se her
Dato25. mars kl. 00:00
Last ned til kalender

I samarbeid med Romsdals Budstikke inviterte  vi til frokostmøte med Arild Monsen. Monsen er suksessfull sprinttrener for det norske sprintgutta i landslaget i langrenn og har akkurat kommet hjem fra et fantastisk VM i Falun.

Han har tidligere vært trener for det Svenske herre sprintlandslaget i langrenn i fire år, og for det Canadiske sprintlandslaget, også med disse hadde han stor suksess - og han har VM i stafettgull i1985. Vi har vært så heldige å få han til å komme på frokostmøte for å fortelle om hvordan de arbeider for å være best, hvordan jobber de med individualistene og med teamet? Hans mantra er « NÅ GJELDER DET». I etterkant av hans innlegg blir det en samtale ledet av RB og tid til spørsmål. Detter avrunder vi frokostmøtet med orientering fra daglig leder i Axess, Børge Gjeldvik. Det oljerelaterte næringslivet er inne i en krevende periode - hvordan rigger de seg for suksess?

Tid: 25. mars kl. 08.00- 10.00, ( Frokost kl. 08.00 - 08.30)
Sted: Axess, Oscar Hanssens veg 5, 6415 Molde
Deltagelse: gratis
Deltakerbegrensning.
Påmelding: Av hensyn til frokost ber vi om påmelding innen  mandag 23. mars: PÅMELDINGSSKJEMA