Frokostmøte og Årsmøte 8. mai

MFK, PLASTO AS OG NORCONSULT Hva har de til felles? Innovasjon og utvikling er stikkord. Vi må bli bedre for å overleve! Det er svært ofte hverdagen til mange bedrifter; hvordan skal en klare å skape nye og bedre produkter og prosesser slik at lønnsomheten og attraktiviteten øker?  59 personer vår påmeldt møtet på Quality Hotel Alexandra.
Dato8. mai kl. 00:00
Last ned til kalender

Sebastiano Lombardo er leder for seksjon for Innovasjonsledelse og Innovasjonsprogrammet i Norconsult. Lombardo er sivilingeniør, sertifisert instruktør innen Dr. Edward deBono's Six Thinking Hats og Lateral Thinking metodene. Master of Management B, doktorgrad (Nærings-PhD) ved Handelshøyskolen BI om "kunde-konsulent samspill og kreativitet i infrastruktur prosjekter" Lombardo har, siden 2005, designet og ledet en rekke store og komplekse innovasjons- og strategiprosesser for selskaper i ulike bransjer i Norge og internasjonalt. Lombardo er gjesteforeleser ved Handelshøyskolen BI, NTNU, og flere italienske universiteter (Torino, Cagliari, Palermo) hvor han underviser i "Ledelse av kreative prosesser". Han har bygget opp og ledet prosesslederutdanningen i Norconsult, og det globale «Co-creation programmet» i Norsk Hydro.

Lars Stenerud er adm dir i Plasto AS. De er rå på innovasjon; 75 % av deres omsetning kommer fra produkter som de har utviklet de siste 5 årene.

MFK har vunnet nesten alt de har forsøkt å vinne de siste årene.

Vi fikk tre ulike og spennende innlegg om hvordan disse bedriften arbeider med kontinuerlig innovasjon og utvikling.

Prisen for Årets bedrift 2014 deles ut på møtet.

I etterkant av frokostmøtet kl. 10.00 - 10.30ble det avholdt  årsmøte i Molde Næringsforum samme sted. Saksdokumentene finner du her:

Saksliste årsmøte MNF 8. mai 2015.pdfStyrets årsberetning for 2014.pdfDriftsorientering 2014 MNF.pdfRegnskap 2014 MNF.pdfRevisors_beretning_2014.pdfValgkomiteens_forslag_styre_MNF.pdf


Tid: 8. mai kl. 08.00 - 10.00
Sted: Quality Hotel Aleksandra, frokost i spisestuene, møte på møterom Veøy
Pris:  kr 300 + mva pr person

Påmelding her