Frokostmøte onsdag 7.september

Det er stor interesse for møtet 7. september over 100 påmeldt pt, vi har plass til 120, så fortsatt noen plasser ledig. (Vi stenger påmeldingen når det er 120 påmeldte, send mail til post@moldenf.no om du ønsker å står på venteliste.) Kjemp for alt hva du har kjært? Det er ofte kampanjer om å støtte opp om lokalbutikken, den lokale trelasthandleren, brusprodusenten, banken mv. Støtter vi ikke opp forsvinner tilbud og arbeidsplasser, med de ringvirkningene det vil ha på hele lokalsamfunnet vi lever i.
Dato7. september kl. 00:00
Last ned til kalender

Sammen med Fræna Næringsforum, Nesset Næringsforum og Eide Næringsforum setter vi temaet på dagsorden på frokostmøte 7. september. 

Vi har med en rekke lokale aktører, bla Oskar Sylte Mineralvannfabrikk AS,  Gjensidige Nordmøre og Romsdal, Istad AS, TIBE,  Serit/Itpartner, TSgroup, Molde kommune og Brunvoll, som er utfordret til å svare på følgende: Når du bare er et tastetrykk unna å handle varer og tjenester fra hvor som helst - hvordan tenker og arbeider aktører som har sitt hovedmarked i regionen for å overleve? Hvordan skal du som leverandør utvikle deg for å kunne bli valgt i en konkurransesituasjon hvor alle markeder er nasjonale/internasjonale? Hvordan kan du som innkjøper ivareta fokus på å beholde sterke lokale tilbyder?

Velkommen til et spennende møte!

Sted: SpareBank 1 SMN, Torget
Tid: Onsdag 7.september. Vi starter med frokost kl. 08.00, deretter møte fra kl. 08.30-10.00
Påmelding: Gratis deltakelse

Logoer_NF_Frokostmoete_070916.jpg

Meld deg på her!