God kommunikasjon forsterker og forbedrer

Da vi spurte dere hvilke temaer dere ønsker i lederforumet var det svært mange som sa: Intern kommunikasjon!Vi ønsker nå velkommen til seminar om intern kommunikasjon, onsdag 13.april kl. 09.00 - 16.00 på Scandic Seilet. Seminaret er kun for medlemmene i Lederforum for Kvinner.
Dato13. april kl. 00:00
Last ned til kalender
Nils Apeland Bedre Kommunikasjon

God kommunikasjon forsterker og forbedrer

Vi starter dagen med korte innlegg fra Randi Stavik, regnskapsjef Glamox ASA,, Inger Helene Hals Vice President HSEQ hos Brunvoll, som vil fortelle litt om seg selv, hva de jobber , hvorfor nettverk, og hva som er deres strategi ift  intern kommunikasjon.

Å kommunisere på en tydelig og engasjerende måte er blitt enda viktigere, for kanalene er flere og folks oppmerksomhet mer flyktig enn noen gang. På fagdagen "God kommunikasjon forsterker og forbedrer" har du muligheten til å lære kommunikasjonens kunst av Nils M. Apeland.   Du får både generelle og konkrete tips til hvordan du kan bli bedre til å kommunisere, og hvordan jobb-kommunikasjonen internt og eksternt kan bli mer tydelig og mer dialogbasert.

Om Nils M. Apeland:

Nils M. Apeland er en erfaren og allsidig kommunikasjonsrådgiver. Han har jobbet med kommunikasjon og PR i nesten 25 år, og skiller seg ut ved å ha ett ben i akademia og ett ben i den praktiske delen av kommunikasjonsfaget. Han skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble samme år tildelt PR-bransjens første hederspris i Gullkorn for sitt bidrag til kommunikasjonsfaget i Norge.

Etter utdanning innen PR i Norge og USA var Nils i 16 år partner og leder av analysegruppen i kommunikasjonsbyrået Apeland, før han i 2011 startet sitt eget firma Bedre Kommunikasjon AS. Her jobber han som rådgiver, foredragsholder og sparringpartner for ledere. Han er i tillegg assosiert partner i First House og høyskolelærer i ulike kommunikasjonsfag ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

Gjennom sin karriere har han omfattende og variert erfaring fra mange hundre ulike oppdrag og bransjer. Han har jobbet med alt fra helse, eiendom og regionale omdømmeløft til TV-kanaler, kultur, merkevarer og dagligvarehandel. Han har hatt flere styreverv, blant annet i UNICEF Norge, Campfire, Apeland, Ansnes-gruppen og Arba Inkludering. Han sitter i dag i styret i Oslo-filharmonien.

Velkommen til en lærerik dag!

Tid: Torsdag 13.april 2016, kl. 09.00 - 16.00 ( mingling fra kl. 08.30 )

Sted: Scandic Seilet
Deltakeravgift: kr 1.500 + mva
Påmelding: Fortløpende og innen 8 april

Her finner du presentasjonen fra Nils M. Apeland:

NilsApeland_Kommunikasjon_130416_handouts.pdf