Gründerkonkurranse!

SpareBank 1 SMN ønsker å bidra til at et godt gründermiljø og innovativ næringsutvikling i regionen vår. Har du en god idé har du nå muligheten til å delta i deres gründerkonkurranse.

Banken ønsker å bidra til både kompetanseheving og nettverksbygging for gründere i vår region. Seks ulike vinnere vil sammen med midtnorsk næringsliv reise til San Francisco og besøke et av de fremste innovasjonsmiljøene i verden.

Har du en ide med internasjonalt potensial?
Har du en idé som er teknologibasert kan du nå søke om å få pitche idéen. Juryen du skal pitche ideen din for består av gründere som har hatt suksess internasjonalt samt anerkjente personer fra ulike innovasjonsmiljøer. Juryens leder er Alf Egil Bogen. Av de som søker velger vi 15, som får fem minutter hver, til å pitche ideen for juryen.


Vinn reisestipend

Vi deler ut seks reisestipend, ett til hver av de seks beste ideene. Reisestipendet dekker reise og opphold og bedriftsbesøk til Bay Area. Du får møte personer og bedrifter i Silicon Valley og Palo Alto som har internasjonal suksess med sine teknologiske innovasjoner. Tilbake i Trondheim legger vi til rette for at du får møte næringslivsledere som kan bidra til at din idé kan vokse seg større slik at du kan nå ut til det internasjonale markedet. I tillegg vil vi koble deg opp mot en mentor fra våre nettverk, og du får mulighet til å låne kontorlokaler hos oss.

Hvem kan søke?
Du må ha vilje og evne til å gjøre butikk av ideen din. Du må se muligheter for verdiskaping og ha ambisjoner om å lykkes i et internasjonalt marked. Du kan søke som enkeltperson eller dere kan søke som team. Du må ha tilknytning til Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag eller Møre & Romsdal.

Søknadsfrist: 16.august 2016

Les mer om gründerkonkurransen her!