Grunnkurs i retorikk

Etter ønsker fra flere medlemmer setter Lederforum for Kvinner opp to nye grunnkurs i retorikk:  30.-31. januar og 8.-9. februar.  Kursene vi gjennomførte i 2016 fikk svært gode tilbakemeldinger på en skala hvor 1 = svært dårlig og 6 = svært bra fikk de et snitt på 5,8!

Retorikk er mer enn talekunst og evnen til å overbevise. Retorikk er kunsten å få folk til å lytte.

I dagens samfunn blir vi bombet med informasjon, og du konkurrerer med ekstremt mange om oppmerksomheten. Om din stemme skal bli hørt i 2017 er det viktigere enn noen gang at du er presis, tydelig og relevant når du tar ordet.

På kurset blir du kjent med modeller og verktøy fra klassisk retorikk som kombineres med inspirasjon fra moderne arenaer som TED - og forskningsbasert kunnskap om kommunikasjon. 

I løpet av to innholdsrike dager blir du kjent med effektive og konkrete metoder som blir brukt av verdens dyktigste formidlere.

Kurset vil hjelpe deg til å:

*Spare tid når du forbereder en presentasjon

*Prioritere det viktigste i forberedelsene

*Velge relevant innhold til målgruppen

*Formulere tydelige budskap og argumenter

*Strukturere innholdet slik at du øker sannsynligheten for gjennomslag

*Fange ­­- og holde - på oppmerksomheten

*Ta virkelige gode valg når du bruker PowerPoint

*Holde gode innlegg uten forberedelser

*Innlede og avslutte som en proff

Kurset er utfordrende, morsomt og veldig praktisk orientert. Du vil holde flere presentasjoner som du får personlige tilbakemeldinger på. Du får skriftlig materiell og notatbøker utdelt på kurset. I etterkant av kurset mottar du en PDF, komplett med materiell og en oppsummering av kursets innhold.

Om Christian

Christian har alltid vært nysgjerrig på hvordan man kan bruke ord for å få ting til å skje. Som 15 åring gikk han sitt første kurs i presentasjonsteknikk, og da han var 16 solgte han oppslagsverk på Karl Johans gate. Da han var ferdig på gymnaset begynte han som selger innen finans. Fra da og frem til i dag har overbevisende kommunikasjon vært sentralt i alt han har gjort.

Gjennom de siste drøyt 20 årene har han tilegnet seg bred erfaring innen salg og markedsføring fra en rekke bransjer. Både som selger, kursleder, og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Han er svært opptatt av at du som tilhører eller kursdeltager skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart.

Christian er engasjert, tilstedeværende, og underholdende når han leverer, og får svært gode tilbakemeldinger fra de han jobber med.

Deltakeravgift: kr. 4.500,- + mva pr. person 
Påmelding:        Innen 13. januar for kurs 1
                             Innen 25. januar for kurs 2

Sted:                    Alexandra Hotell

Kurs 1: 30.-31. januar - meld deg på her
Kurs 2: 8.-9. februar - meld deg på her 


Deltakerbegrensning, maks 6 deltakere pr kurs.