Gyda, hos Gyda

Vertinne med brilliante venner og oppe til eksamen hver dag.

Navn: Gyda Katrine Nesdal Kjørsvik
Alder: 51 år
Bedrift: Hos Gyda

Kort beskrivelse av bedriften:
Hos Gyda er en hjemmekoselig familierestaurant, der vi lager våre retter fra grunnen av og har et motto; Fersklaget mat smaker best! Alle pizzabunner, focaccia-brød og kaker baker vi i vårt eget bakeri. Navnet spiller på tanken om å være på besøk hos venner. Hos Gyda skal være et sted for å slappe av, gjerne finne frem strikketøyet, og nyte god mat og drikke til en fornuftig pris. Stor del av vår produksjon er catering til små og store bedrifter og privatpersoner.

Kan du beskrive/ forklare stillingen din uten å bruke stilingstittel? Vær kreativ!
Å drive en familierestaurant som Hos Gyda er og blir en livsstil. Vi føler oss som et vertskap heller enn ordinære restaurantører. I en liten bedrift som vår gjør man alle arbeidsoppgaver, til og med regnskapsførsel.

Hva er din stilling, og hvor lenge har du hatt den?
Jeg er vertinne i min egen familierestaurant. Det har jeg vært siden oppstarten i 2001.

Hva er din bedrift spesielt god på?
Vi produserer det aller meste selv. Vi har som motto Fersklaget mat smaker best! Vi bruker ferske råvarer i alle våre retter, det mener vi er det grunnleggende for den gode smaken både på pizzaene, salatene og øvrige retter. Vi har blitt premiert i Hjemmets/Norsk Ukeblads store kakekonkurranser, begge de to gangene vi har deltatt. Dette er vi veldig stolt av.

Hva ønsker dere at alle skal tenke når de hører bedriftens navn?
Hjemmekoselig, god mat, hyggelig atmosfære, fornuftige priser, vertskap som byr på seg selv, lokal bedrift med byens beste pizza.

Hva gjør dere for å få dette til?
Godt humør og god arbeidslyst, og evne til ikke å gi opp, er viktige faktorer. Vi har med oss flotte medarbeidere, som vet at de kan komme med ideer for nye retter etc. Vi liker at vi kan utvikle konseptet videre slik vi vil, og setter pris på gode tilbakemeldinger. Vi byr på oss selv, vi leverer hver dag. Ser på hver ny dag som en ny eksamen. Og vi synger: "det går bedre, og bedre dag for dag"

Hva er det beste med å bo i Molderegionen?
Setter utrolig pris på naturen, og det den byr på. Samtidig er det ikke så langt til Loen, der jeg kommer fra.

Hvorfor er det riktig å si at Molderegionen er god på å skape resultater?
Markedet er oversiktlig, det er lett å finne partnere/kunder som gjør at man kan vokse. 

Hva mener du er de tre viktigste sakene for Molderegionen fremover?
1. Kommunereformen
2. Nytt sykehus på Hjelset
3. Støtte opp om lokalt næringsliv, vi trenger alle

Hva er det artigste du har vært med på?
Etter at vi var ferdig med Norsk Hotellhøgskole fikk vi et stipend slik at vi kunne bo hos en vinprodusent ved Rhinen, i en liten landsby som heter Boppard. Der bodde vi i flere måneder, tok tysk ved en skole, og fikk nyte tysk kultur ved Rhinen.

Har du noen gang gjort noe dumt på jobb som du kan le av nå?
Jeg jobbet i resepsjonen på Hotel Alexandra, og skulle melde over callinganlegget at en bil måtte flyttes. Bilens merke var Mitsubishi. Samtidig som jeg skulle nevne dette bilmerket over callinganlegget var det en festlig kollega som kittet meg samtidig. Meldingen som gikk ut til hele hotellet, ble svært forvrengt, og latteren hørtes rundt om i korridorene...

Hva er din største fobi?
Har ingen spesiell fobi

Hva gleder du deg til?
Vi gleder oss til å feire sølvbryllup sammen med døtrene våre på en ukes cruise i Middelhavet.

Hvem utfordrer du til å blir intervjuet?
Det må bli vår briljante venn urmakeren. Tore Jermstad.