Invitasjon til Smart-kveld i ProtoMore

Tirsdag 29.november ønsker Inventas og iKuben velkommen til en spennende og kreativ kveld, der vi skal se på mulighetene for å skape nye produkter og tjenester basert på IoT og smart-teknologi.
Dato29. november kl. 00:00
Last ned til kalender

IoT (Internet-of-things) legger grunnlaget for nye forretningsmodeller, og er i ferd med å endre bransje etter bransje. Rimelig sensorikk og mengder av data gir mange muligheter - utfordringen er å skape reell kundeverdi.

Målgruppen for denne kvelden er først og fremst etablerte industribedrifter, men andre interesserte er også velkommen.

Ekspertinnlegg:

Vi har fått med oss nasjonale eksperter som skal dele sin kunnskap og erfaring med hva som kreves for å realisere og kommersialisere gode idéer.

Inventas Smartlab: 
Inventas er en ledende aktør innen design og produktutvikling i Norge. Deres Smartlab er spesialister på utvikling av smart elektronikk og robotikk. De vil presenterer konkrete eksempel på smarte løsninger og forretningsmuligheter, og dele nyttige erfaring og tips til utviklingsarbeidet.     
Noca:
Noca leverer industrialiseringstjenester, prototypeproduksjon, serieproduksjon og sammenstilling på oppdrag fra innovasjonsbedrifter og gründere i høyteknologiske bransjer. Deres produkt er installert i de største undersjøiske anlegg, på verdens mest avanserte marinefartøy og i maskiner som hører hverdagslivet til. De vil dele av sin erfaring med veien fra idé til realisering.

Bente Sollid Storehaug:
Bente Sollid Storehaug er seriegründer og ekspert på digitale transformasjoner. Hun vil snakke om hvordan digitalisering vil endre de fleste bransjer.

Workshop:

ProtoMore og Inventas vil arrangere en workshop der vi trener tankesettet rundt hvordan identifisere markedsbehov og forretningspotensial som kan løses med smart teknologi.

Målet er at din bedrift skal bli klokere på hvordan skape verdi ut av dataene deres!

Program:
Mat og mingling
Faglige innlegg
Kaffe, kake og mingling
Workshop der vi utforsker forretningsmuligheter

Tidspunkt:

29.11.2016, kl. 16:00 - 20:30

Sted:

ProtoMore Innovasjonslab, Britvegen 4, Molde

Påmeldingsfrist: 24. november 2016. MELD DEG PÅ TIL hilde@ikuben.no