Kampanjetilbud og frokostseminar, elektronisk kjørebok

Adcom inviterer til frokostseminar 19.januar.
Dato19. januar kl. 00:00
Last ned til kalender
Kampanjetilbud og frokostseminar, elektronisk kjørebok

 

Nå får din bedrift halv pris på etablering - tilbudet gjelder til og med 20. desember.*

Fra 1. januar 2016 endret regjeringen reglene for fordelsbeskatning av privat bruk av yrkesbiler. Endringene medfører strengere dokumentasjonskrav enn tidligere, og mange bedrifter har nå behov for elektronisk kjørebok.

 

Invitasjon til frokostseminar

Er du usikker på om din bedrift kan være lovpålagt elektronisk kjørebok? 

Vi inviterer til frokostseminar i Molde torsdag 19. januar. Arrangementet er kostnadsfritt, og finner sted i Fabrikkvegen 13 fra kl. 08.00-10.00. Her vil vi gjennomgå myndighetenes regelverk. Vi vil også demonstrere produktet, som kan være svært nyttig for alle bedrifter - også for de av dere som ikke er lovpålagt å ta det i bruk.

Meld deg på her

 

XL Bygg Dale Malo i Molde er en av kundene som benytter Adcoms kjørebok:

«Vi i XL Bygg Dale Malo er godt fornøyde med Adcoms elektroniske kjørebok-løsning. Den er svært enkel å både bruke og administrere, og sikrer at all kjøring med våre firmabiler automatisk registreres og loggføres i henhold til lovpålagte krav. Vi kan absolutt anbefale løsningen til andre bedrifter.» Olav Erik Witzøe, daglig leder

 

Ta kontakt på telefon 71 25 06 40 (Molde)/ 70 05 51 50 eller tilbud.molde@adcom.no for demonstrasjon og mer informasjon.

 

*Forutsetter 12 mnd bindingstid, og gjelder ved inngått avtale om demonstrasjon/møte innen 20. des. Møtet kan gjennomføres i løpet av januar.  

 

Med vennlig hilsen

Adcom Molde og Søre Sunnmøre