Morgendagens digitale muligheter

Adcom inviterer til lunsjseminar på Molde Fjordstuer, torsdag 21.april kl. 10.00-13.45.
Dato6. april kl. 00:00
Last ned til kalender

Program:

10.00 - 10.30: Velkommen. Hvem er Adcom Molde? v/Marie Gjære Gundersen og John Erik Johnsen

10.30 - 11.15: Digitalisering, internasjonalisering og mobilitet v/Egil Bredgaten, seniorrådgiver Telenor 
«Den digitale Darwinismen. Digitalisering, internasjonalisering og mobilitet påvirker våre liv, hele bransjer og                nasjonalstater. Sammen med «Big Data» og «tingenes internett» danner dette et meget spennende fremtidsbilde med mange utfordringer, men først og fremst fantastiske muligheter. Griper vi disse mulighetene?» Egil Bredgaten har de siste 19 årene arbeidet i Telenor innen produkt, marked og forretningsutvikling.

11.15 - 11.25: Kaffe

11.25 - 12.10: Mobile løsninger er fremtiden v/Øystein Nordstrøm, teknolog i Lenovo
«De fleste bedrifter opplever nå endringer i måten man bruker PC på. Eksempler på dette er touchskjermer og pennbaserte løsninger, samtidig er både kravene og mulighetene knyttet til mobilitet sterkere enn noen gang. Lenovo er opptatt av å tilrettelegge for denne overgangen, både med tanke på brukervennlighet og utnyttelse av potensiale. Nå lanseres en helt ny serie med maskiner basert på Intels Skylake-arkitektur, med utforming og brukergrensesnitt tilpasset morgendagens bruksmønstre.»

12.10 - 13.00: Lunsj

13.00 - 13.45: Office 365 handler om produktivitet v/Frank Jensen, Partner Channel Development Manager SMB, Microsoft
«Office 365 handler først og fremst om produktivitet. Og for oss i Microsoft handler alt vi gjør om å finne opp produktivitet på nytt - muliggjøre samhandling via ett og samme grensesnitt uavhengig av både geografi og hvilken type enhet man arbeider på. En organisasjon presterer bedre med gode verktøy som støtter ønskede prosesser, sikrer optimal samhandling og gir riktig innsikt.»

Påmelding senest 13. april. Arrangementet er gratis. Meld deg på her!
Begrenset antall plasser.

Vel møtt!
Med vennlig hilsen Adcom Molde