Odd Tore Finnøy

Trusted world wide! Odd Tore mener de tre viktigste saken for regionen fremover er:   1. Bygging av Møreaksen.            2. Høgskolen i Molde må fusjonere med noen som styrker utdannings- og forskningstilbudet           3.   iKuben må oppnå status som Norwegian Centre of Expertise (NCE).

Navn: Odd Tore Finnøy
Alder: 57
Bedrift: Brunvoll AS

Kort beskrivelse av bedriften:
Verdensledende leverandør av thrustersystemer for manøvrering og framdrift av avanserte skip.

Kan du beskrive/ forklare stillingen din uten å bruke stilingstittel? Vær kreativ!
Ansvarlig for den daglige drift av Brunvoll AS. I praksis betyr det å legge til rette for og inspirere organisasjonen til å yte sitt beste for å nå våre mål og samtidig strekke seg etter kontinuerlig forbedring av sin ytelse.

Hva er din stilling, og hvor lenge har du hatt den?
Administrerende direktør, og jeg begynte i selskapet og denne stillingen i 2011.

Hva er din bedrift spesielt god på?
Å leve opp til kundenes forventninger både i kjøpssituasjonen og i hele produktets levetid.

Hva ønsker dere at alle skal tenke når de hører bedriftens navn?
"Trusted World Wide" - som er vår visjon.

Hva gjør dere for å få dette til?
Vi anstrenger oss hver dag for at vi løser skipsdesignerens utfordringer ved å spesifisere våre produkter, at vi møter skipsverftets forventninger når de kjøper våre produktsystemer og installerer dette i skipet, og at vi lever opp til skipsrederens forventninger med problemfri drift av våre produktløsninger i hele skipets levetid.

Hva er det beste med å bo i Molderegionen?
Den varierte naturen der man feks. på samme dag kan nyte både sjøbaserte aktiviteter (feks kajakk) på formiddagen og fjellbaserte aktiviteter på ski eller til fots på ettermiddagen. Tenkte senest på dette for en uke siden, da jeg på kvelden gikk hjemmefra med randoskia under arma, og hadde en kjempefin puddertur til Tusenårsvarden. I hvilken annen by i Norge kan man gjøre det hjemmefra?

Hvorfor er det riktig å si at Molderegionen er god på å skape resultater?
Jeg tror det er riktig å si at vi har en særegen "drive" i vår region. Dette gir seg utslag i at vi har mange bedrifter i ulike bransjer med sterke internasjonale posisjoner, samtidig som vi også ser det i form av at vi har og har hatt mange topputøvere innen mange idretter fra vår region.

Hva mener du er de tre viktigste sakene for Molderegionen fremover?
1- Bygging av Møreaksen
2 - At Høyskolen i Molde finner sin fusjonspartner som styrker utdannings- og forskningstilbudet relevant for regionens næringsliv
3 - At iKuben oppnår status som Norwegian Centre of Expertise (NCE) som offensiv kompetanseklynge innen anvendelse av ny teknologi.

Hva er det artigste du har vært med på?
Å lykkes i å nå langsiktige mål som et lag sammen med mange andre.

Har du noen gang gjort noe dumt på jobb som du kan le av nå?
Ja, i en hektisk periode for et par år siden sto jeg klar til avreise til Shanghai, og ble spurt om å fremvise visum til Kina, og det hadde jeg helt glemt............

Hva er din største fobi?
Slanger, og i tillegg lakenskrekk!

Hva gleder du deg til?
At hele Brunvoll blir samlokalisert på Årø om 6 uker.

Hvem utfordrer du til å blir intervjuet?
Toril Hovdenak i Bussbygg AS