Velkommen til Silde- og tapasbord onsdag 14.desember

14. desember kl 19:00 har vi gleden av å  ønske velkommen til vårt tradisjonsrike Silde- og tapasbord på Quality Hotel Alexandra. Vi har todelt tema for kvelden   - "Å stå i det " og muligheter for næringslivet.  Prisen for Årets bedrift 2015 deles ut av styret i Molde Næringsforum under arrangementet. Tidligere vinnere ser du her!
Dato14. desember kl. 00:00
Last ned til kalender

Konserndirektør for næringsliv i Sparebank 1 SMN, Vegard Helland og associate professor ved Høgskolen i Molde, Lise Halse vil ta for seg status og muligheter. SMN gjennomfører løpende temperaturmålinger på det samlede næringslivet og Helland vil fortelle om hva som rører seg, hvilke utviklingstrekk man ser og hvor er det muligheter? Halse initierte det største forskningsprosjekt Høgskolen i Molde noen gang har gjennomført og vil fortelle spesielt om mulighetene for næringslivet knyttet til teknologi. 

Å stå i stor omstillinger, nedbemanninger og  turbulente tider er krevende. Hvordan håndtere det, hvor henter en krefter fra, hvordan motivere seg selv og sine medarbeidere? Administrerende direktør i Istad AS, Ivar Kosberg, administrerende direktør i Prezioso LBO, Kristoffer B. Jenssen og ordfører i Molde, Torgeir Dahl vil fortelle om sine erfaringer og dele sine råd. 

Etter innleggene deler styret i MNF ut  prisen for Årets bedrift 2015. 

Tid: Onsdag 14.desember kl. 19:00-22:30 (bespisning ca. kl. 21:00)
Sted: Bankettsalen, Quality Hotel Alexandra
Pris: Kr. 750,- + mva. Ikke-medlemmer i MNF kr. 950,- + mva. 
Antrekk: Pent

Påmelding her innen 11.desember. 
Ved avmelding etter 12. desember betales full deltakeravgift.