3 nye MNF-medlemmer i mai

Vi har fått 3 nye medlemmer i mai - her kan du lese mer om dem.
Opstad Maskin

Opstad Maskin AS

Om du bor i Molde, Ålesund eller midt i mellom, ringer du Opstad Maskin AS for tilbud på :

- fjellsprenging
- hustomter
- garasjetomter
- industritomter
- veibygging
- havneanlegg
- alle typer grøfter for rør og kabler
- levering av pukk og grus i Midsund
- rør, rørdeler og kummer til utebruk
- natursteinsmurer
- beleggningsstein
- kantstein
- kunstgressbaner
- ballbinger
- riving av bygninger og betongkonstruksjoner

Harwest Elektro

Harwest Elektro AS

Harwest Elektro AS er en del av Hareid Group. Hareid Group og morselskapet Hareid Elektriske AS, er et lokalt eiet elektrokonsern, lokalisert med hovedkontor i Hareid kommune på Sunnmøre.

Her har vi en fantastisk natur som inspirerer og motiverer oss i det daglige arbeidet. Dette kombinert med en sentral plassering i det aktive og ledende maritime miljøet som verft, rederier og utstyrsleverandører på Norges nordvestkyst utgjør, har gitt grobunn for god utvikling for en bedrift med historie tilbake til 1950.

Konsernet med omkring 630 ansatte og har aktivitet og lokalisering flere steder langs Norges vestkyst, i Danmark, i Polen, og på Grønland.

Konsernets hovedforretningsområder er rettet mot elektromarkedet for land-, industri- og skip, samt handel innen forbrukerelektronikk og hvitevarer. Konsernet har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø innenfor sine virkefelt. 

De ansatte er den viktigste ressursen i Hareid Group. Det er de som har lagt grunnlaget for vår suksess. Gjennom våre medarbeidere leverer vi profesjonalitet, kompetanse og kvalitet i alle ledd, til beste for våre kunder. Det er vi stolte av!

Hareid Group –en trygg og pålitelig totalleverandør.


Oil24 As

Oil24 AS

Oil24 er en olje- og kjemiforhandler som leverer smøreolje og kjemi til industri, marine-, offshore- og næringsmiddelindustri. Vår forretningsfilosofi er å ekspedere/levere smøreoljer til sine kunder på dagen. I Oil24 ønsker vi å gjøre hverdagen din lettere ved at du ikke trenger å forholde deg til mange forskjellige leverandører. Vi forhandler alle typer kvalitetsoljer, og har lokalt lager som gir deg tilgang til et stort utvalg av høykvalitetsprodukter – alt på ett sted.