Frokostseminar på Romsdalsmuseet

7. juni. Hvordan møte generasjonsskifter i familiebedrifter? Hvilke juridiske-, skatte- og avgiftsmessige forhold er særlig viktige å ta hensyn til, og når? Erfaringer fra nylig gjennomført generasjonsskifte.
Dato7. juni kl. 08:30 - 11:00
StedRomsdalsmuseet Krona på Verket
DeltakelseGratis
PåmeldingInnen 3.juni
Last ned til kalender

Dette er tema som tas opp på frokostseminaret, som vi inviterer til i samarbeid med BDO og Øverbø & Gjørtz.

Museumsdirektør Jarle Sanden innleder med skråblikk på generasjonsskifter i et historisk perspektiv, deretter orienterer advokat Ole Houlder Rødstøl om juridiske problemstillinger før statsautorisert revisor Tonje Røvik og statsautorisert revisor Henning Rødal tar for seg skatte- og avgiftsmessige vurderinger. Eier og personalsjef Marianne Gjerde i Arvid Gjerde AS forteller avslutningsvis om hvordan de nylig har gjennomført generasjonsskifte for sin bedrift.

Frokostservering fra kl. 8.00
Av hensyn til servering ber vi om påmelding innen 3.juni.

Uten Navn

.

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.