Atle Braute - salgssjef MICE Molde

Masterplan for reiseliv 2030, Aukra, Midsund, Molde og Nesset er nylig utarbeidet av næringen og kommunene.

Se her for Masterplan for reiselivet

Vi er nå i gang med oppstart av handlingsdelen av masterplanen og lyste ut stilling som salgssjef MICE (meetings, incentives,  conferencing, event) tidligere i sommer. 

Det var 22 søkere til stillingen. Hotelldirektørene i Molde sammen med Vist Nordvest og Molde Næringsforum er meget godt fornøyde med at Atle Braute har takket ja til stillingen som salgssjef MICE. Atle er 48 år og har jobbet i mediekonsernet Polaris Media i flere år og innehar i dag stillingen som salgssjef for Nordvestlandspakken. Han har lang erfaring fra  salgsbransjen og flere år fra reiselivsbransjen bla som  kursansvarlig og salgskonsulent på Hotel Union, Geiranger og salgssjef på tidligere  Radisson SAS Hotel, Ålesund

Atle tiltrer stillingen 17. september 2018 og hans oppgaver vil være å sørge for at flere legger sine møter, arrangementer, event og kongresser til Molde fremover. Atle skal ha kontor på Torget 4 sammen med Visit Nordvest, Molde Sentrum, ROR og MNF. Vi ønsker han velkommen og gleder oss til å jobbe sammen med han!