Business to business-dagen 2018, 23. mai

Molde Fotballklubb og Molde Næringsforum inviterer til B2B-møter på Aker Stadion. Vi inviterer til en dag med effektive samtaler med relevante aktører, som har et felles mål om å skape gjensidige salgsmuligheter med hverandre.
Dato23. mai kl. 08:30 - 16:00
StedAker Stadion, inngang 9
DeltakeravgiftKr. 1.000,- + mva
LunsjInkludert
Påmeldingsfrist7.mai
Last ned til kalender

Kanskje nabobedriften har det du leter etter, eller kan skreddersy det?   Hva kan bedriftene tilby hverandre av produkter og tjenester? Finnes det andre i nettverket ditt som kan være interessante for din møtepartner?

Flere bedrifter har etterlyst muligheten for å  komme i tettere dialog med lokale mulige kunder/leverandører. Dette ønsker vi å gjøre noe med og inviterer til  B2B dagen.  På B2B dagen får du møte interesserte mulige leverandører/kunder.    

Noen dager før møtet vil det blir sendt ut en oversikt over påmeldte deltakere og dere gis muligheten til å ønske hvem av de andre bedriftene dere vil møte i løpet av dagen. Basert på disse tilbakemeldingene, settes det opp en møteplan.

Tentativ tidsplan:

Kl. 08:30     MFK og MNF ønsker velkommen
Kl. 08:45     Oppstart første møter
Kl. 11:30     Felles lunsj
Kl. 12:30     Nye møter
Kl. 15:30     Avslutning

Maks 2 deltakere fra hver bedrift. Pris kr 1.000 + mva  pr bedrift.

Det er ønskelig at samtlige stiller med relevante beslutningstakere. I tillegg til representanter fra salg, vil med ledere fra innkjøp, marked, daglig ledere eller andre som har betydelig innflytelse på beslutninger være relevant.

Arrangementet er et samarbeid mellom MFK og MNF 


Mnf Og Mfk