Medlemmer i Lederforum for kvinner - Seminar i prestasjonspsykologi!

Arrangementet er fulltegnet, 67 deltakere. Lederforum for Kvinner i Molderegionen inviterer til seminar torsdag 18.oktober kl. 18:00 til fredag 19.oktober kl. 15:00 på Angvik Gamle Handelssted.
Dato18. oktober kl. 18:00 - 19. oktober kl. 15:00
StedAngvik Gamle Handelssted
Priskr. 2.600,- pluss mva pr. pers
Last ned til kalender

Velkommen til høstsamling for Lederforumet på Angvik Gamle Handelssted!

Tema for samlingen er Prestasjonspsykologi.  Anvendelse av psykologiske prinsipper og teknikker for å optimalisere prestasjoner,prestasjonsfremmende strategier og tiltak, hvordan bygge og vedlikeholde lagstyrke og samarbeid og mentalstyrke er stikkord for temaet.   Foredragsholder er Stål Bjørkly. Han er professor, dr. psychol. og  spesialist i klinisk psykologi. Han er tidligere fotballspiller for MFK, og var  flere år fast ansatt som psykolog hos Molde Fotballklubb. 

Vi starter torsdag med innlegg fra medlemmene Henriette Kitel, Trude Nistad, May Britt Solheim og Jorun Gunnerød, kl. 18.00, deretter middag og hyggelig samvær kl. 19.30 og utover kvelden :-). Fredag begynner programmet kl. 08.30, og vi avslutter samlingen kl. 15.00. Dagen blir en blanding av foredrag og gruppearbeid ledet av Bjørkly.

Det er stor interesse for arrangementet. Vi har kun ledige plasser dersom du kan dele rom med noen av de som er påmeldt, se oversikt nedenfor, evt kan du komme på fredagen og delta på dagsseminaret. Du kan og sette deg på venteliste for rom. Påmeldingsskjemaet er stengt, send mail til post@moldenf.no innen 10. oktober.

Enkeltrom, full pensjon, seminar, kr 2.600 + mva.
Dobbeltrom, full pensjon, seminar, pris pr person for de som deler rom, kr 2000,- + mva. 
Deltagelse kun fredagen kr 500 + mva.
Deltagelse middag torsdag og seminar fredag kr 1.200 + mva.

(Jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.)

Stal Bjorkly

Denne hendelsen er for tiden fullbooket.
Hvis du vil bli registrert på vår venteliste, vennligst send epost til post@moldenf.no