Masterplan reiseliv 2030 Aukra, Midsund, Molde og Nesset

Hilde Bergebakken er ansatt som produkt – og markedsutvikler for å løfte reiselivssatsingen i Aukra, Midsund, Molde og Nesset. Hun er 55 år, utdannet økonom og reiselivsutvikler. Bergebakken har tidligere arbeidet i Destinasjon Røros, konsernene HÅG a.s.a og LHL-Gruppen. De siste årene har hun drevet eget utviklingsfirma innen reiseliv, og driver nettavisen Lokalmatnytt.no.

Bergebakken har bred erfaring fra utvikling av reiseliv, opplevelser, lokalmat, kultur- og naturarvformidling, kulturarrangementer, politikk, og har de siste årene holdt en rekke foredrag innen reiselivsutvikling i inn- og utland. Hun var prosjektleder for Norwegian Travel Workshop på Røros, og ledet piloten og utviklingsarbeidet med bærekraftig reiseliv i Destinasjon Røros fram til internasjonale anerkjennelser.

Hun sier «Jeg gleder meg veldig til å jobbe som markeds- og produktutvikler. Jeg har alltid hatt en dragning mot kysten, og dere har gjort en god jobb med en spenstig Masterplan for reiseliv 2030. Det er et stort potensial innen reiseliv i Molde-regionen, og jeg tror vi skal få til en rekke gode, bærekraftige og salgbare opplevelser innenfor temaområdene i planen.  Molde og Aukra kan bli en opplevelsesregion som virkelig settes på kartet, og jeg gleder med til å jobbe sammen med aktørene om en realiseringen av opplevelser innen vandring, sykkel, fiske sammen med kultur- og idrettsarrangementer på Nord-Vestlandet.»

Bergebakken vil ha sitt arbeidssted hos Molde Næringsforum og tiltrår 18. februar 2019.