Trening i prosessarbeid og kreativitet for fremtidig arbeidskraft!

Innovasjonscamp 2018 er i gang og alle elevene i 9.klasse fra Bergmo, Bekkevoll, Skjevik og Vågsetra skoler jobber denne uken med å løse ulike oppgaver fra næringslivet. Det hele avsluttes i en stor kommunefinale i Bjørnsonsalen på fredag.

Molde Næringsforum er så heldig å være oppdragsgiver for to grupper fra Bekkevoll Ungdomsskole og vi er veldig spent på hvordan uken går for disse kjekke ungdommene! Innovasjonscamp er en idékonkurranse for elevene, og en læringsmetode for kreativitet og nyskaping. Vi gleder oss til å se hva gruppene kommer frem til i løpet av uken!

Formålet med Innovasjonscamp er å gjøre elevene bedre kjent med ulike utdannings- og karrierevalg, samt gi de innblikk i næringslivet i regionen. Elevene deles i grupper på 4 – 5 personer og får et oppdrag fra næringslivet/organisasjoner som de skal løse. Arrangementet strekker seg over en uke, og avsluttes med finaler på skolene. De beste bidragene fra hver skole går deretter videre til kommunefinalen som MNF arrangerer. Kommunevinneren går videre til Regionfinalen som MNF arrangerer i samarbeid med de andre næringsforumene i regionen. 

Det er viktig at viser ungdommene våre hvilke muligheter som finnes her i regionen vår, det er de som skal skape mange av de nye arbeidsplassene i fremtiden!