Frokostmøte- byggebransjen og byggesak

I samarbeid med Molde Kommune, inviterer vi til frokostmøte på Seilet torsdag 13.september. Tema på møtet er kommende større investeringsprosjekt, premisser i kommunedelplanen, samarbeid byggesak og byggebransjen.
Dato13. september kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Seilet Hotel
MøteromMagnhild
FrokostKl 08:00
MøtestartKl 08:30
PåmeldingInnen 11.september
Last ned til kalender

Rask saksbehandling og god kvalitet forutsetter et godt samarbeid mellom aktørene i en byggesak. I media har vi den siste tiden sett saker hvor det tar lang tid fra prosessen starter til vedtak foreligger. Grunnen til dette kan være flere og årsaken kan ligge hos en eller begge parter. Molde kommune ved Byggesak ønsker innspill på hvordan samhandlingen kan forbedres og inviterer derfor i samarbeid med Molde Næringsforum til frokostmøte.

I starten av møtet blir det en gjennomgang av kommende større investeringsprosjekter, deretter orientering og innledning ved enhetsleder, Byggesak og geodata, Aleksander Aasen Knudsen og representanter for byggebransjen. På arbeidsmøtet inviteres alle aktørene i en byggesak til å komme med innspill på hvordan en kan samarbeide enda bedre.

Deltagelse er gratis. Av hensyn til servering ber vi om påmelding innen 11. september

Meld deg på her:

(Ved påmelding til våre arrangementer, samtykker du til at vi kan kontakte deg og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.)