Grunnet lav interesse er frokostmøte 28. november på Romsdal VGS avlyst.

Har din bedrift har fagarbeidere? Hvordan sikre fremtidens kompetanse? Hvordan forbedre samarbeid skole arbeidsliv? Omvisning på en av Norges mest moderne skoler.
Dato28. november kl. 08:00 - 10:00
StedRomsdal Videregående skole
Frokost08.00-09.00
Påmeldingsfrist19.oktober
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Tilgang på riktig kompetanse er den største utfordringen for arbeidslivet fremover. Næringslivet må være på banen for å sikre at deres behov blir ivaretatt av skolesystemet. Spesielt gjelder dette yrkesfagene der en er avhengig av tett samarbeid for å sikre at utdanningstilbudet er i tråd med de kravene næringslivet har, og ikke minst for å være med å sikre rekruttering til skolene. Er bedriftene flinke nok? Hvordan samarbeide skole - næringsliv? 

Fylkesplansjef Ole Helge Haugen innleder med et overblikk over fremtidens næringsliv og behovene for kompetanse fremover.

Rektor Ivar Rød forteller om hvordan skolen jobber med å være i forkant og imøtekomme de behovene som nærings- og samfunnslivet har. Romsdal videregående skole har nærmer 800 elever, der ca 2/3 får yrkeskompetanse og resten studiekompetanse. 

Leder i Romsdal Forum for Teknologiske Fag (RFfTf) v/fabrikksjef Brunvoll AS, Magne Gøran Lyngstad,, Møre og Romsdal fylkeskommune, v/formidlingskontor/opplæring i bedrift Kamilla Brunvoll, Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene v/opplæringskonsulent Are Haukaas og Quality Hotell Alexandra v/direktør Jørn Aase, vil fortelle om hvordan de jobber for å sikre kompetansen fremover.

Skolen har nylig flyttet inn i nytt bygg på 12.300 kvadratmeter. Massivtre er brukt som byggemateriale både utvendig og i innredninger og det er blitt et svært flott skoleanlegg som er dimensjonert for 950 elver. For de som ikke har besøkt skolen tidligere blir det mulighet for en kort omvisning i nybygget.

Vi starter møtet med frokost i kantina kl. 08.00, (hovedinngang fra sør) deretter møtestart kl 08.30 i  auditorium rett ved kantina.

Velkommen!

Påmeldingen er nå lukket!