Velkommen til nye medlemmer i Molde Næringsforum!

Ni bedrifter har meldt seg inn som medlemmer i Molde Næringsforum nylig - vi ønsker dem velkommen! Her kan du lese mer om dem.

Opplæringskontoret for Kranfaget
Opplæringskontoret for Kranfaget AS holder til i Kunnskapsparken i Britvegen 4 på Kvam i Molde. Daglig leder er Wiggo Hovde. Wiggo har 7 års erfaring fra tilsvarende virksomhet som instruktør og salgsansvarlig, samt 3 års erfaring som daglig leder i andre bedrifter. Vår faglige leder er Svein Ståle Brunvoll. Svein Ståle er tilstede i våre lokaler når han holder kurs og foretar nødvendig vedlikehold og oppdateringer av kursplaner og faglig materiell. 

Molde Taxisentral
Molde Taxi ble etablert i 1942-1943. De første drosjene begynte å rulle i Molde på begynnelsen av 30 tallet. Molde Taxi As består av 19 ordinære drosjer, i tillegg til fire resevebiler. Molde Taxi har fire biler fra 8 til 16 sitteplasser, spesialutrustet for handicap. Molde Taxi har persontransport, pakketransport, handicap/rullestol, pasienttransport og sightseeing. 

Istad Fiber
Istad Fiber bygger ut og leverer fiberbredbånd til privatkunder, borettslag/sameie og bedriftskunder i Molde og regionen rundt. Via fiberkabelen leverer vi Internett, TV og hjemmetelefon. Med fiber fra oss får du bredbånd fra vår partner Altibox, med hastighet på opptil 1000 Mbps.

SHM Solutions
SHM Solutions er en allsidig og tverrfaglig teknologibedrift med bred erfaring innen maritim industri, havbruks- og sjømatsektoren. Vi er spesialister på kraner, løfte- og håndteringsutstyr. Vi etablerer nå nye forretningsområder på digital fjernsupport, VR/AR og og Industrielt Internett (IIoT).

ØkonomiBistand Regnskap AS
ØkonomiBistand Regnskap AS er et moderne regnskapskontor lokalisert på 7 kontorer i Norge med totalt på 35 ansatte. Vårt hovedkontor er lokalisert på Noresund og selskapet inngår i ØkonomiBistand konsernet som leverer økonomisystemer  til mer enn 1600 bedrifter i Norge. 

iElektro
iElektro AS er en lokal elektroentreprenør som tar alle oppdrag innen elektrotekniske installasjoner. Fra mindre elektriske installasjoner i hus og hytte til store prosjekt

ØkonomiBistand Sør
Din totale samarbeidspartner innen regnskap, logistikk, CRM og lønn

If Forsikring
If forsikrer det du eier og dine nærmerst; hus og innbo, bil og barn

Romsdalsbanken
Romsdalsbanken er merkenavnet på den nye banken etter fusjonen mellom Bud, Fræna og Hustad Sparebank og Nesset Sparebank. Banken satser sterkt på nærhet og lokal profil.