Lederforum for Kvinner 20. februar kl. 19.00

Velkommen til første samling i 2019 for Lederforum for Kvinner i Molderegionen. Kveldens tema er praktisk strategiarbeid. Mange har ønsket at dette temaet settes på dagsorden, vi får høre fra seks innledere som deler av sine erfaringer og gir sine beste råd om temaet.
Dato20. februar kl. 19:00 - 22:30
StedIstad AS, Plutoveien 5, 6419 Molde
Påmeldingsfrist15.februar
Last ned til kalender

Tema for kvelden er praktisk strategiarbeid. Gunhild Sjøvik, daglig leder Cinderella Eco Group AS, Linn Eidem Myrstad, enhetsleder Fræna kommune, Lisbeth Smørholm, seksjonssjef plan- og trafikkseksjonen M&R, Statens Vegvesen, Maren Eide, bedriftsrådgiver DNB, Stine Strande, daglig leder Tibe AS og Bente Holberg, økonomisjef Istad AS vi gi sine beste råd om praktisk strategiarbeid. I etterkant er det bespisning, mingling og hyggelig samvær.

Arrangementet er hos Istad AS. Tusen takk til dem!

Deltagelse er gratis. Av hensyn til servering ber vi om påmelding innen 15.februar.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig og spennende kveld!

Påmelding gjøres her:  

(Jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.)

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.