Axbit kåret til Årets Bedrift 2019!

Vi gratulerer Axbit med prisen for Årets Bedrift 2019! Prisen ble delt ut under det årlige Silde- og tapasbordet som ble arrangert onsdag 11.desember.

Juryens begrunnelse: 

Bedriften ble etablert for noen få år tilbake som en del av ingeniørmiljøet i Molde. Da oljenedturen kom, måtte de se seg rundt etter nye markeder og nye kunder. Deres fremste kompetanse i dag er innen ny teknologi. Denne bruker de for å bistå kunder med å digitalisere, automatisere og effektivisere driften; AR, VR og IoT.  
 
De har en kundeportefølje som spenner fra landbruk, havbruk, bygg til energi, olje og gass. Digitalisering og effektivisering er drivere i alle bransjer.  For næringslivet i regionen er tilgang på et lokalt kompetansemiljø i fremste rekke innen digitalisering og bruk av avanserte verktøy av stor verdi. Ved å utfordre etablerte metoder, gjerne gjennom forskningsprosjekt, som fører til nye tjenester og innsikt, vil bedriftens bidrag kunne være med å løfte hele regionen.  

Bedriften er et godt forbilde på hvordan man kan overføre kompetanse og erfaring fra en sektor til nye, spennende områder. Med sin innovative og teknologidrevne filosofi fremstår de som en svært god representant for det nye næringslivet. De lever opp til sitt motto: Vi leverer med lidenskap for moderne teknologi.  

Axbit er årets bedrift 2019. 

Vi gratulerer!