BDO inviterer til seminar

Velkommen til seminaret: Salg av virksomheten - er du forberedt?
Dato12. september kl. 17:00 - 19:00
StedBDO, Nøisomhed
RegistreringFra kl. 16:30
PizzakveldServering fra kl. 19:00
Last ned til kalender

Er din bedrift i en situasjon eller har nådd et stadium i utviklingen hvor det er naturlig å vurdere en ny eier eller en strategisk partner? Er dere i ferd med å planlegge gjennomføring av et generasjonsskifte eller ønsker du å trappe ned? Eller vurderer du å benytte det gode markedet til å realisere hele eller deler av de verdiene du sitter på? Å selge et selskap er en stor og ressurskrevende oppgave. Gjennom bruk av praktiske eksempler vil vi i dette seminaret fortelle deg hvordan du bør gå frem for å oppnå et best mulig resultat, samt gi tips og innspill til hva du kan gjøre i forkant av selve salgsprosessen, som vil bidra til å øke sannsynligheten for et vellykket utfall.
Vi vil blant annet komme nærmere inn på disse problemstillingene:
- Når er salg den beste løsningen
- Hvordan oppnå en best mulig pris
- Hvorfor det er viktig å kartlegge flere potensielle kjøpere
- Hvordan gjennomføre prosessen
- Hvilke forberedelser kan og bør gjøres
- Hva kreves av selger
Foredragsholdere er Per Ove Giske og Jonas Hjertson i BDO Transaksjonsrådgivning. Foredragsholderne har lang og bred erfaring fra et stort antall transaksjoner i tilknytning til kjøp og salg av virksomheter, og er hyppig benyttede foredragsholdere.
Seminaret, som er gratis, egner seg best for bedriftseiere, styremedlemmer, daglig ledere, forretningsutviklere, finans-/økonomiledere og andre som interesserer seg for temaet. Begrenset antall plasser - førstemann til mølla! 


Påmelding her!