Business to business-møter 22.mai

Har du husket å melde deg på? Molde Fotballklubb og Molde Næringsforum gjentar suksessen og inviterer til B2B-møter på Aker Stadion 22.mai kl. 08:30-12:00. Vi inviterer til en dag med effektive samtaler med relevante aktører, som har et felles mål om å skape gjensidige salgsmuligheter med hverandre.
Dato22. mai kl. 08:30 - 12:00
StedAker Stadion, inngang 9
DeltakeravgiftKr. 500,-
LunsjInkludert
Påmeldingsfrist20.mai
Last ned til kalender

I fjor arrangerte vi for første gang B2B-dagen etter ønske fra flere bedrifter som etterlyste muligheten for å komme i tettere dialog med lokale mulige kunder og leverandører. Hele 160 møter ble gjennomført mellom de 53 deltakere fra 35 lokale bedrifter som deltok på B2B-dagen 2018! Tilbakemeldingene etterpå var: "dette var bra - dette vil vi være med på flere ganger!".

Kanskje nabobedriften har det du leter etter eller kan skreddersy det? Hva kan bedriftene tilby hverandre av produkter og tjenester? Finnes det andre i nettverket ditt som kan være interessante for din møtepartner?

Noen dager før møtet vil det blir sendt ut en oversikt over påmeldte deltakere og dere gis muligheten til å ønske hvem av de andre bedriftene dere vil møte i løpet av dagen. Basert på disse tilbakemeldingene, settes det opp en møteplan.

Tidsplan:

Kl. 08:30     MFK og MNF ønsker velkommen
Kl. 08:45     B2B-møter
Kl. 11:30     Felles lunsj

Maks 2 deltakere fra hver bedrift. Pris kr 500 + mva  pr bedrift.

Det er ønskelig at samtlige stiller med relevante beslutningstakere. I tillegg til representanter fra salg, vil ledere fra innkjøp, marked, daglig ledere eller andre som har betydelig innflytelse på beslutninger være relevant.

Arrangementet er et samarbeid mellom MFK og MNF. 

Meld deg på her:

Påmeldingen er nå lukket!