Velkommen til frokostmøte 28. mai!

Vertskap handler om å skape og styrke en velkomstkultur for økt konkurransekraft og lønnsomhet. Hvordan få kunder, leverandører, kollegaer og besøkende til å føle seg velkommen? Hvordan kan din bedrift bli bedre?
Dato28. mai kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Alexandra hotel
Last ned til kalender

Kunsten å få mennesker til å føle seg velkomne; å være et godt vertskap, er ikke noe alle bedrifter og steder mestrer godt nok. Kvaliteten i tjenestene vi tilbyr avhenger av menneskene som leverer dem.

Frokostmøtet handler om kunsten å få mennesker til å føle seg velkomne,og om hvordan vi skaper en åpen og inkluderende kultur. Vertskap handler om å styrke individets, virksomhetens eller stedets omdømme, tiltrekningskraft og konkurransedyktighet.   Märit Torkelson, er en mye benyttet ,anerkjent og engasjert kursholder og inspirator. Hun har holdt over 700 vertskapsforelesninger/kurs, bla  flere gjennom Innovasjon  Norge. Hun har 25 års erfaring om vertskap, i private virksomheter, destinasjonsselskaper og samarbeidsorganisasjoner både på nasjonal og regionalt nivå. Hun vil fortelle og  gode råd om hvordan skape/styrke en vertskapskultur.

I kraft av Masterplan Reiseliv Molde, Aukra 2030 vil markeds- og produktutvikler Hilde Bergebakken gi en kort orientering om Moldevert som er et ledd i arbeidet med å utvikle Molde som reisemål.   

Frokostmøtet arrangeres av av Molde Sentrum og MNF. Deltagelse er gratis. Av hensyn til servering ber vi om påmelding.

Meld deg på her: 

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.