Frokostmøte - byggebransjen og byggesak del II

I samarbeid med Molde Kommune, inviterer vi til frokostmøte tirsdag 11. juni. Tema på møtet er samarbeid byggesak og byggebransjen, markedssituasjonen for bolig- og næringsbygg.
Dato11. juni kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Alexandra Hotel
PåmeldingInnen 7.juni
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

På frokostmøte i  september 2018 bad Molde kommune, ved Byggesak, om innspill på hvordan samhandlingen mellom byggebransjen og byggesak kunne forbedres. Det var stort oppmøte og engasjement på møtet og det kom en rekke innspill. Kommunen har siden den tid også fått innspill fra politikere og andre. Enhetsleder, Byggesak og geodata, Aleksander Aasen Knudsen vil presentere hva som er gjort og hvilke tiltak de vil sette i gang. Videre kommer han med noen utfordringer til bransjen, samt forslag hva en kan gjøre sammen. Det er satt av tid til respons og innspill underveis. Ordfører Torgeir Dahl innleder møtet, kommunalsjef Eirik Heggemsnes orienterer om samhandling på teknisk sektor i Nye Molde kommune. 

Vi er nå inne i toppsesongen for boligsalg. I Molde er det nesten 300 boliger til salgs. Normalt har antall boliger for salg ligget på 220-240 de senere år. Randi Hollingen, daglig leder Notar, styreleder i Møre og Romsdal Eiendomsmegleforening nestleder i Norges Eiendomsmeglerforbund orienterer om situasjonen på boligmarkedet i Molde. Bjørn Eirk Fosseide, Eiendomsrådgiver Næring i EiendomsMegler 1 Næringsmegling Midt-Norge vil deretter orientere om hvordan næringseiendomsmarkedet ser ut.

Deltagelse er gratis. Av hensyn til servering ber vi om påmelding innen 7. juni

I etterkant av frokostmøtet,  kl. 10.10  er det årsmøte i MNF. Trykk her for mer informasjon.

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.