God jul og godt nytt år!

Med tro på at den høye aktiviteten i næringslivet fortsetter i 2020, ønsker vi alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt og aktivt 2020!

Medlemsundersøkelsen MNF utførte tidligere i år, viser at å arrangere attraktive møteplasser, fremme saker for regionen, omdømmebygging og synliggjøring av regionen er de områdene medlemmene våre mener er de viktigste vi jobber med. Det er innenfor disse områdene vi har jobbet mest også i 2019. Næringslivet i Molde er aktiv og en stor bidragsyter for å fremme de sakene som er viktige. Saker og oppgaver vi har arbeidet med i 2019 finner du ved å se på nyhetssakene på nettsiden vår.

I 2019 har vi gjennomført over 25 medlemsmøter/arrangement med 2200 deltakere fra næringslivet samt 7 rekrutterings- og skolearrangement med til sammen 3000 besøkende. Nærmere 200 ulike bedrifter, har deltatt i ulike styrer, arbeidsgrupper og programkomiteer, med innlegg på møter/arrangement, som utstillere på Karrieredagene, Bli med hjem, Romjulstreff og på andre arrangement vi har gjennomført i 2019. Tusen takk til alle dere!

Det skjer utrolig mye i regionen fremover. Det kommer investeringer for mange milliarder kroner i store prosjekter som gir aktivitet, både i utbyggingsfasen og etter. Etterdønningene etter den oljerelaterte nedturen slapp taket i 2019. Det går bra, spesielt i industrien. Transport og bygg og anlegg har mye i vente, og den økte aktiviteten overrisler de rundt. Litt lavere forventninger om vekst i 2020 enn i 2019, men da må vi huske at 2019 var veldig bra år! Se mer av vår analyse her

2020 blir et godt år! 

En riktig god jul og et godt, nytt år ønskes dere!