Godt påfyll på Romsdalskonferansen!

Beste Romsdalskonferansen som er arrangert sier deltakerne, masse flinke og hyggelig folk og en rekke fantastisk dyktige innledere.

Tilbakemeldingen fra deltakerne viser at Romsdalskonferansen 2019 er den beste som er arrangert! Rekordhøye 5,6 er gjennomsnittskarakteren på spørsmålet "Hva er ditt hovedinntrykk av innholdet på konferansen"  (skala fra 1 til 6 hvor 1 = svært dårlig og 6 =svært  godt over 50 % av deltakerne har svart på evalueringen så langt).  Tilsvarende score er det på spørsmålet i hvilken grad forventningen til konferansen ble innfridd, og nytteverdien av deltagelsen er på 5,1. Det var mange innlegg som scoret utrolig høyt; bla Roger Finjord og konferansier Terje Sporsem som begge fikk 5,9!

Deltakerne oppgir en dag for påfyll som den viktigste grunnen til at de deltar, ut fra tilbakemeldingen så kan vi nok si at årets konferansen traff blink!

Nærmere 300 deltakere fikk høre fra innledere som gav oss ny lærdom,  inspirasjon og vi ble både rørt og berørt. Her ser du noen glimt fra dagen.