Frokostmøte - listetopper Nye Molde

Hva mener partiene om sentrale næringspolitiske saker i Molde? Vi inviterer til debatt med 8 av listetoppene i Nye Molde.
Dato29. august kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Alexandra
FrokostFra kl. 08:00
MøtestartFra kl. 08:30
DeltakelseGratis
Påmeldingsfrist27.august
Last ned til kalender

Listetoppene fra de sittende partiene i Molde kommunestyre; Sidsel Rykhus - Ap, Torgeir Dahl - H, Bjørn Jacobsen - SV, Odd Helge Gangstad - SP, Knut Iversen Foseide - Miljøpartiet De Grønne, Simon Sandnes - FrP, Svein Atle Roset - Krf, og Kjell Johan Vatne - V, deltar. Møteleder er Ole Bjørner Loe Welde, Romsdals Budstikke.

 9. september skal de 59 folkevalgte til kommunestyret i Nye Molde velges. Valgene som tas i den nye storkommunen har betydning for næringslivet i hele regionen. Vi ønsker å høre hva partiene tenker om sentrale næringspolitiske temaer som f.eks planene om ny innfartsvei til Molde, sentrumsutvikling - herunder sentrumsparkering, bomringer rundt Molde, fortetting kontra byspredning, fremtidig handels- og næringsareal, hva mener partiene er en næringsvennlig politikk mm.

Har du tema/spørsmål som du ønsker skal bli tatt opp? Fint om vi får noen i forkant av møtet! Send de inn på forhånd her (lenken åpnes i eget vindu)  

Meld deg på møtet her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.