Masterplan reiseliv 2030

1.april kl. 13 inviterer vi til nytt møte om masterplan for reiseliv Molde & Aukra på Scandic Alexandra Hotell. Velkommen!
Dato1. april kl. 13:00 - 15:00
StedScandic Alexandra Hotell
DeltakelseGratis
PåmeldingInnen 28.april
Last ned til kalender

I tråd med planen er det nå ansatt to personer som jobber på heltid for å følge opp de planene som er lagt: Atle Braute skal fylle byen med nye kurs- og konferansegjester og Hilde Bergebakken skal gjøre oss mer bookbare og attraktive som destinasjon.

Reiselivssatsingen er en felles ambisjon som krever at vi er mange som går i samme retning. Vi ønsker derfor et møte med dere for orientere om;

- hvordan vi jobber

- prioriterte prosjekter vi jobber på

- hva vi har av bookbare produkter og planer for å få flere

- diskutere og få innspill på hvordan vi skal løfte vertskapsrollen i regionen

- nyheter?

De som innleder er styreleder for Masterplanarbeidet Torgeir Dahl, salgssjef Atle Braute i Book Molde, markeds- og produktutvikler Hilde Bergebakken for masterplan 2030 og markedssjef i Visit Nordvest Marit Krekvik .

Velkommen!

Planen ser du her: https://www.moldenaeringsforum.no/nyheter/2018/masterplan-for-reiselivet

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.