Moldevert - smaken av Midsund

I kraft av Midsundtrappene er tilbud på reiselivs- og matopplevelser på Midsund i rask vekst og utvikling. Opplevelsene her vil bidra til å heve hele nye Molde som opplevelsesdestinasjon! Det kan du få oppleve på en visningstur der smaken av den lokale palett med råvarer og opplevelser står i sentrum. Ta med kollegaen og legg middagsopplevelsen din til Midsund denne onsdagen! Visningsturen er gratis!
Dato18. september kl. 14:30 - 19:45
StedMidsund
Moldevert arrangerer nå Turist i Midsund! Bli med å oppleve smaken av den lokale paletten råvarer og opplevelser!
Last ned til kalender

I kraft av Midsundtrappene er tilbud på reiselivs- og matopplevelser på Midsund i rask vekst og utvikling.  Opplevelsene her vil bidra til å heve hele nye Molde som opplevelsesdestinasjon! Det kan du  få oppleve på en visningstur der smaken av den lokale palett med råvarer og opplevelser står i sentrum.  Ta med kollegaen og legg middagsopplevelsen din til Midsund denne onsdagen! 

Når bussen ankommen Solholmen blir vi møtt av ‘trappekongen Kolbjørn Stølen’ som guider oss på Oterøya og viser oppgangene til Midsundtrappene.  

I Midsund sentrum ønsker Ann Jeanette Bjørk velkommen til ‘Antonbua – in the making’ – vi får se hvordan den gamle sjøbua som ble brukt til salting og foredling, er under forvandling til museum, restaurant og møtelokaler, og får høre om byggingen av det nye hotellet Midsund Gjestestove. Som de aller første gjester i Antonbua får vi her servert en herlig Bacalao som forrett!

Etterpå går vi via Tusenårsplassen og Krabbevikbua der Ola Midsund møter oss. Omvisning i et fantastisk hus og butikklokale som er smekkfullt av 200 års historie.

I fem-tiden inviteres vi til lekre retter av krabbe, kreps, laks og annen sjømat på Midsund Marina, og vi nyter smakene av Midsund sammen. Med råvarer fra Silver Seafood, Romsdal Processing og Coop Prix Midsund m.fl. vil mesterkokken Kenneth Håbet, som har erfaring fra Feinschmecker, Restaurant Fjord og Operahuset friste med et måltid du sent vil glemme!

Vi får presentasjoner fra reiselivstilbudet på Midsund, der du får høre mer om gjestehavna Midsund Marina, Utendørs med guiding og salg og utleie av kajakk og el-sykler, sportsutstyr, Heggdalfiskeferie med feriehus, fiskebåter, kajakk, sykkelutleie, glamping i telt og naust, selskapslåve og servering, Sandneset Camping, Antonbua og Midsund Gjestestove og selvsagt Midsundtrappene som vi tror kan bli blant de utvalgte ‘Norges nasjonale Turiststier.’ 

Etter en begivenhetsrik og smaksrik kveld er vi tilbake i Molde  sentrum ca. 19:45.    

Påmelding trykk på lenka eller til hb@moldenf.no  - begrenset antall – først til mølla og senest 13/9. 

VELKOMMEN TIL Å LÆRE MER OM TILBUD DU KAN FRISTE DINE GJESTER MED I MIDSUND!

Nå har vi stengt påmelding på nett - men ønsker du å delta, send mail til hb@moldenf.no


Påmeldingen er nå lukket!