Nå kommer Moldevert! 4. juni kl.18.00

Vi er alle Verter og du kan utgjøre en forskjell! Ta med deg dine kollegaer og kom – her skaper vi motivasjon til å bidra og utvikle både eget og felles vertskap i Molderegionen!
Dato4. juni kl. 18:00 - 22:00
StedScandic Alexandra Hotel
Pris150,- pluss mva
Påmeldingsfrist31.mai
Last ned til kalender

I kraft av Masterplan Reiseliv 2030 etablerer vi Moldevert som kommer til å tilby vertskapskurs og kunnskapskurs om egen historie og tilbud i region; Molde - Midsund - Nesset og Aukra.

Først ute er et VERTSKAPSKURS for alle ansatte som møter kunder. Det passer for de jobber med reiseliv, opplevelser, restaurant, i det offentlige, de som transportere folk, kultur- og idrettsarrangementer og handelsvirksomhet.

Märit Torkelson fra Vertskapet Norge vil ta oss gjennom et inspirasjonsseminar blandet med refleksjon og dialog. Kunsten å ønske andre, hverandre og seg selv velkommen, for å skape og styrke engasjementet og eierskap for egen region.

Ta med deg dine kollegaer og kom – her skaper vi motivasjon til å bidra og utvikle både eget og felles vertskap i Molderegionen!

Mange kommer rett fra jobb, så vi starter med litt lokal mat med Brød fra Fole Godt med salat fra Urban Gartneren og ost fra Tingvoll fra 18:00. Vertskapskurset starter 18:30.

Prisen inkluderer kurs, servering, Vertskaps-hefte og den nye Moldevert merket.

Hjertelig velkommen!

Kurset er støttet av Innovasjon Norge

Påmelding nederst på siden!

Book Molde Info Ros Webb Big
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.