Pressemelding: Yapril AS har ansatt ny CEO

Yapril AS har ansatt Lene Christin Bratseth (41) som CEO i selskapet, hun tiltrer senest 1. mai 2020.

Bratseth kommer fra stillingen som CFO i PatoGen AS, og har tidligere erfaring som kommunikasjons- og IR sjef i Havfisk AS, samt ulike roller innen bank og finans. Bratseth er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i finans, og har i tillegg etterutdanningsprogram innen finans, strategi og merkevarebygging fra Norges Handelshøyskole (NHH).   

«Vi er svært fornøyde med å få Lene Christin inn som vår nye CEO. Hennes bakgrunn og erfaring fra rollene hun har hatt passer godt for å styrke teamet i Yapril og lede selskapet i en fase der lønnsom vekst står på agendaen», sier daglig leder Espen Sundgot.

Lene Christin har erfaring fra CFO rollen i et selskap i sterk vekst, både i omsetning, marked, produkter og ansatte. Lene Christin har erfaring med strategiarbeid, oppkjøp, etablering av selskaper i utlandet og forretningsutvikling innenfor teknologi, digitalisering og nye markeder som er svært sentralt for Yapril fremover. 

Yapril er et ungt rekrutteringsselskap i en tradisjonell bransje som har tatt en sterk posisjon på Nord-Vestlandet. I tillegg til kontor i Ålesund er Yapril etablert i Molde, Tromsø og ser nå på nye lokasjoner for videre vekst. Nåværende leder Espen Sundgot vil fortsette i en mer operasjonell rolle for å på best mulig måte støtte selskapet i ambisjoner om vekst og utvikling videre.

”Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et dyktig og engasjert team og til å lede Yapril mot videre vekst gjennom å sette kundens behov i fokus. Yapril er et spennende selskap med mange muligheter innenfor marked, produkter og teknologi», sier Bratseth.

Yapril AS har pr. dd en vekst på nærmere 30 % fra 2018 og har vært Gasellebedrift de siste to årene. Selskapet har fem heltidsansatte ved kontoret i Ålesund, to ansatte i Molde og en ansatt i Tromsø.

 

Ålesund 8.11.2019

 

For mer informasjon:

Espen Sundgot, Founder/Management Consultant

Tlf. 913 85 786, e-post: espen.sundgot@yapril.no  Christer Valderhaug, Styreleder Tlf. 920 84 601, e-post: christer.valderhaug@converto.no