Stort engasjement for velkommende vertskapskultur

70 ledere og nøkkelpersoner deltok på frokostmøtet om å skape en vertskaspkultur idag

Med Moldevert tar vi felles steget om hvordan vi kan skape og forsterke en velkomstkultur for økt konkurransekraft og lønnsomhet i Molde og regionen rundt.

Vertskap handler om å få kunder, leverandører, kollegaer og besøkende til å føle seg inkludert og velkommen. Vi styrker oss alle på at flest mulig blir med på reisen;

og vi håper så mange ansatte som mulig blir med tirsdag 4.juni. Denne kvelden er målrettet på alle ansatte i handel, service og reiseliv – og vi skal ha konkrete øvelser i grupper på hvordan vi kan være bevisste på å selge inn hverandre, ønske hverandre suksess – og bidra til at de besøkende trives så godt hos oss i Molde at de blir her lengre og opplever mer. Da legger gjestene igjen mere penger. Med å løfte i felleskap og styrke hverandre, oppnår vi større lønnsomhet.

Vi starter kvelden tirsdag 4.juni med et godt måltid med lokalmat da mange folk kommer fra jobb – og vi kan love en morsom og teambyggende kveld.


Du teller – og dine ansatte teller!

Vi har erfaringer fra andre steder at en enkel parkeringsvakt har fått dagsgjester til å bli i flere dager og lagt igjen penger på overnatting, mat, handel og opplevelser. Dette fikk han til fordi han hadde vertskapskurset i ryggsekken – han var bevisst på å anbefale naboen.

Innovasjon Norge har støttet oss for å gjennomføre dette løftet for Molde og regionen rundt – og vi håper dere investerer i noen timer for å styrke oss alle med Moldevert!

Fole Godt har allerede meldt på 13 av sine ansatte: https://www.facebook.com/16243...

Bli med dere også! 😊


Påmelding til 4.juni : https://www.moldenaeringsforum...