Turist i Molde - Moldevert

Vi inviterer alle som jobber med vertskap til Turist i Molde - lær mer om tilbud i egen by! Passer for alle som jobber med reiseliv, restauranter, butikker, service og opplevelser til å bli bedre kjent med tilbudet for turister i Molde. Ved å anbefale hverandre gjør vi Molderegionen mer attraktiv å besøke og vi øker verdiskapingen for alle.
Dato18. juni kl. 18:30 - 21:00
StedPlassen og Romsdalsmuseet
Turist i Molde - MoldevertOppmøte på Plassen - vi går til Romsdalsmuseet etterpå
Last ned til kalender

Vi inviterer alle som jobber med reiseliv, restauranter, butikker, service og opplevelser til å bli bedre kjent med tilbudet for turister i Molde. Ved å anbefale hverandre gjør vi Molderegionen mer attraktiv å besøke og vi øker verdiskapingen for alle!

Vi inviterer til en kveld der vi starter på Plassen kl. 18:30 med Moldejazz, Teateret Vårt og presentasjon fra flere reiselivsbedrifter, slik at du blir kjent med deres tilbud i sommer. 

Etter hvert forflytter vi oss med Hopperguide via den Grønne korridor opp til Romsdalsmuseet. Underveis blir det mange spennende innlegg på hva som finnes av tilbud i Molde og regionen rundt - og det blir en sosial kveld sammen med gode kollegaer!

Underholdning ved pianist Arne Torvik og sanger Sara Fellman.

Det blir frukt, kaffe og lefse i løpet av kvelden. Og det er lurt å ha med seg telefonen og ørepropper til vi skal prøve ut Hopperguiden!

Arrangementet er gratis og åpent for alle - men du må melde deg på!  Først til mølla! 

Velkommen til Turist i Molde - Moldevert !

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.