Turist i Nesset - heldagsutflukt - avreise kl.08:30

Turist i Nesset – heldagsutflukt med Moldevert. Bli med å oppdage hva turister kan oppleve i Nesset - en liten time fra sentrum i Molde. Vi skal på lunsjcruise på Eikesdalsvatnet, se Mardalsfossen, vaske gull og smake på mat og opplevelser i Nesset.
Dato25. juni kl. 08:30 - 16:45
StedOppmøte Torget Molde
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Buss fra Torget i Molde kl. 8:30

Vi starter dagen med buss fra Aukra Auto som går fra Torget i Molde kl. 8:30. Ulrik S. Molton fra Nesset Vekst er guide på turen og vi får smaksprøver fra Sjurstua på Rød og Eirawater.

Første stopp blir på Nesset Prestegard, der vi får omvisning med Romsdalsmuseets Bjørn Ølander, med historiefortelling om Bjørnstjerne Bjørnsons oppvekst, og servering av kaffe og bakst fra Bæstes bakeri. Fra Prestegården reiser vi til videre, får smaksprøver fra Smedrøsta Gård og får høre om Helleristningene på Bogge, Via Ferrata, Gaidsvaet og Syltebøkilden når vi kjører forbi.

På Kavli Moen Gård blir det omvisning på hotellet, konferansefasilitetene og i museet.

Ved 12-tiden inviteres du med på Cruise med M/S Mardøla, med historiefortelling og underholdning om bord. Om bord på cruiset på vakre Eikesdalsvatnet får vi servert lunsj. Cruiset som har avgang fra Eikesdal er en rundtur med utsikt mot Mardalsfossen og tar ca.1 ½ time.

Når vi er gode og mette er det dags for å besøke Aktiv Eikesdal, en soft-adventure opplevelse i Eikesdal i fantastisk natur, der Øyvind Lillebostad forteller om hva de kan tilby av forskjellige aktiviteter. Vi skal også prøve å vaske gull.

På turen hjem kjører vi forbi Vertshuset Eikesdal, Hasselbo Camping og Fjord Atmosfære som er flotte spise- og overnattingssteder i Nesset, før vi ankommer Molde ca. 16:45.

Husk klær etter været! Dette blir en dag du kommer til å huske lenge! Og alt er tilgjengelig en liten time fra Molde sentrum! Mye fint å anbefale videre til våre turister!

Velkommen!

Kostnadene ved turen er sponset av Nesset Vekst og Molde Næringsforum – Masterplan 2030.

Som Moldeverter er vi Turist i egen region og blir flinke til å anbefale hverandre!

Lenker til opplevelsene vi byr på denne dagen er her: 

Eirawater https://portalnesset.no/eirawa...
Sjurstua https://portalnesset.no/sjurst...
Nesset Prestegard https://portalnesset.no/nesset...
Bæstes bakeri https://portalnesset.no/baeste...
Smedrøsta Gård https://portalnesset.no/smedro...
Helleristningene på Bogge ttps://portalnesset.no/heller...
Via Ferrata når vi kjører forbi https://portalnesset.no/klatri...
Kavli Moen Gård https://portalnesset.no/kavli-... 
M/S Mardøla https://portalnesset.no/ms-mar...
Mardalsfossen https://portalnesset.no/mardal... 
Aktiv Eikesdal https://portalnesset.no/aktiv-...
Vertshuset Eikesdal https://portalnesset.no/vertsh...
Hasselbo Camping https://portalnesset.no/hassel... 
Fjord Atmosfære https://portalnesset.no/fjord-...,

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.