Frokostmøte om Byen vår 19. februar

19.februar inviterer Molde Kommune, Molde Sentrum og Molde Næringsforum til frokostmøte med tema Byen vår - del 1
Dato19. februar kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Alexandra Molde
PrisGratis
Frokost08:00
Møtestart08:30
Last ned til kalender

Sentrum er hjertet i regionen og har utrolig stor betydning for attraktiviteten både for oss som bor her, de som skal besøke oss og for de som skal komme å bo og jobbe her i fremtiden. Det er nå stor aktivitet på mange områder som vil gi nye muligheter for måten vi bruker byen på fremover. Kommunen skal i år sluttføre utbyggingen av Sjøfronten del 3 og oppgradering av Torget, og starte planleggingen av Sjøfronten del 2. Parkering er et tema som stadig kommer på agendaen og en er nå i startfasen med å utarbeide en ny parkeringsstrategi. Det vil skje endringer i Lingedalen/Moldegård som vil endre måten vi bruker byen på, det vi definerer som sentrum bør kanskje utvides til å omfatte Moldegård/Lingedalen? Molde Kino skal avklare om det blir flytting til Plassen og nytt bygg. Bypakken og Møreaksen er andre stikkord.

Når det tilrettelegges så skapes det nye muligheter og alle forventer at «noen» må gjøre noe for å skape aktivitet og utnytte de mulighetene som nytt Torg og ny Sjøfront gir. Gårdeierne, kommunen, havna og Molde sentrum stiller her i første rekke. Vi har derfor invitert gårdeiere langs sjøfronten og Torget til å fortelle hvilke muligheter de ser for seg og hvordan de skal utvikle sine bygårder, bl.a vil Angvik Eiendom v/eiendomssjef Randi Thommasen og Thon Eiendom Midt/Nord kjøpesenter v/eiendomssjef  Irene Malmedal fortelle om deres planer. Molde og Romsdal Havn IKS v/havnesjef Olav Akselvoll, Molde kommune v/ordfører Torgeir Dahl, Molde sentrum v/daglig leder Kristin Hammarbäch og Moldetorget v/daglig leder Britt Janne Tennøy vil fortelle som sine planer for et aktivt sentrum.

Parkering er et tema som opptar mange; skal det være biler i Molde bysentrum fremover, hvordan kan parkeringsbehovet løses, hva er viktig, hvilke ambisjoner har Molde? Kommunen er nå i startfasen med å utarbeide en ny parkeringsstrategi, enhetsleder bydrift Stine Brevik vil fortelle om kommunens planer fremover.

Sjøfronten del 2;  kommunalsjef Eirik Heggemsnes og arealplansjef Jostein Bø ønsker innspill før de starter planarbeidet og vil presentere sine tanker for Sjøfronten del 2. Vi  avrunder møtet med innspill fra deltakerne.

Frokostmøte om Byen vår del 2 senere i år vil ta for seg bla Moldegård/Lingedalen.

Påmeldingsfrist 17.februar.
Velkommen til frokostmøte! Meld deg på her: 

(Jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.)

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.