Velkommen til ProtoBar 20.november på Syd!

Start HiM og ProtoMore har gleden av å invitere til ProtoBAR på SYD! I samarbeid med Molde Næringsforum og Molde Kommune ønsker vi å lage et arrangement hvor studentene ved Høgskolen og næringslivet i Molde og omegn kan knytte nettverk, skape relasjoner, samt danne grunnlag for videre samarbeid.
Dato20. november kl. 20:00 - 22:00
StedSyd vin & matbar
Last ned til kalender

Hovedgjesten for kvelden Orivo! De skal holde et foredrag om utholdenhet og jakten på det rette markedssegmentet. Foredraget vil beskrive moldenserne Erik og Svein Erik sin reise fra en uferdig teknologiidé i 2013 til lanseringen av det første ORIVO-sertifiserte omega-3-produktet i det amerikanske markedet i 2018.

ORIVO søker etter studenter som kan være interessert i å hjelpe med markedskartlegging. Arbeidet vil først og fremst bestå i å jobbe ut fra deres kontor i Molde med grunnleggende digitale verktøy, men mulighet til å være med på kundemesser i USA, Europa og Asia for rette vedkommende. Det vil også være behov for å hjelpe til med selskapets markedsstrategi på web og i sosiale medier. Orivo ønsker derfor positive, utadvendte og energiske studenter med bra digital kompetanse til å kontakte oss for en prat. Stiller ingen særskilte krav til faglig spisskompetanse.

Start HiM og ProtoMore ønsker å skape et forum hvor næringsliv og studenter kan hjelpe hverandre, med alt fra små oppdrag og gjøremål, til internship og bachelor/masteroppgaver 🤝

Vi håper på mange deltakere og ønsker å skape en interessant og artig helaften! Start HiM og ProtoMore har gleden av å invitere til høstens første ProtoBAR på SYD. 

Meld deg på her: https://www.facebook.com/events/847330949018914/