Romsdalskonferansen 26.september 2019

Bli med på Romsdalskonferansen - regionens største møteplass for nærings- og samfunnsliv - en dag for inspirasjon, påfyll og nettverksbygging.
Dato26. september kl. 08:00 - 16:00
StedBjørnsonsalen, Scandic Seilet
PrisKr. 3.000 + mva
PåmeldingsfristInnen 20.september 2019
Last ned til kalender

Spreke mål, endring og gjennomføringevne er bærebjelker i fremtidas handlekraftige bedriftskultur. Handlekraft og initiativ. De som viser vei, som går foran og staker ut kursen for oss andre. De som tar tak, få ting til å skje, får folk med seg, setter stolpene i jorda for oss andre. Vi kaller det: Handlekraft.  

Tidligere statsminister i Sverige, Fredrik Reinfeldt, adm.dir Sweco Norge AS, Grete Aspelund, CEO Maritech Systems, Janne T. Morstøl, direktør Scandic Seilet/Scandic Alexandra, Vanja Langsåvold Braute, eiere av Data og Bygg AS, Kevin og Grant SolemEvolant UB fra Romsdal VGS, Røkkes nyansatte leder for Plastic REVolution Foundation og tidligere SV-leder og FN-topp Erik Solheim, journalist og programleder Kathrine Aspaas og tidligere landslagssjef i kvinnefotball, Roger Finjord er noen av årets innledere. Terje Sporsheim skal lose oss gjennom programmet. Se her for å lese mer om innlederne og hva de skal snakke om på konferansen.

Romsdalskonferansen - en viktig møteplass og en dag for påfyll!

Årets I Vi avrunder dagen med utdeling av næringsforeningenes pris for  Årets I.  Disse personene som gjør en innsats utover det som forventes,som gjør noe ekstraordinært for at  Romsdal blir et fole bra sted å bo.  De er de vi ønsker å hedre med prisen Årets i. Vi gleder oss ekstra til dette øyeblikket! Tidligere vinnere ser du her.

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.