Velkommen til Silde- og tapasbord 11.desember!

11.desember kl.18:30 har vi gleden av å ønske velkommen til næringslivets tradisjonsrike Silde- og tapasbord på Scandic Alexandra Hotel. Veksten i havvindmarkedet skyter fart og gir store muligheter for norsk industri. Det norske maritime teknologimiljøet er verdensledende på flytende olje- og gassplattformer, en kompetanse som er direkte overførbar til havvind. I vår region er det mange som direkte og indirekte er knyttet til offshoresektoren. Direktør for sol og vind i Norwegian Energy Partners, Jon Dugstad, kommer. Arman Vestads "Tøff som naken" er en historie om møter mellom mennesker, møter med kraft til å endre liv.
Dato11. desember kl. 18:30 - 23:00
StedBankettsalen, Scandic Alexandra Hotel
BespisningCa. kl. 20:45
PrisKr. 800,- + mva. For ikke-medlemmer i MNF kr. 1000,- + mva
Påmeldingsfrist4.desember
AvmeldingVed avmelding etter 10.desember betales full deltakeravgift
AntrekkPent
Last ned til kalender

Havvind den nye oljen? 
Det internasjonale byrået for fornybar energi, IRENA, spår en vanvittig vekst innen havvind de neste tiårene. De samlede investeringene i havvind er forventet å nå 350 milliarder dollar innen 2030 og 1.470 milliarder dollar innen 2050. Et enormt marked åpner seg innen havvind for dem som er villig til å satse, sier direktør for sol og vind i Norwegian Energy Partners, Jon Dugstad. Han vil vise oss hvordan markedet forventes å se ut fremover, hvilket potensiale Havvind gir for leverandørindustrien og hvordan de må rigges for å komme i leveranseposisjon. Mange mener havvind vil sikre overgangen fra olje og gass for mange arbeidstakere og vil bidra til økt verdiskaping i Norge.

Tøff som naken
Hva skal til for at en kriminell narkopusher og fengselsfugl endrer kurs og får seg et normalt liv? Svaret kan være én eller to personer. Som ser, bryr seg om og gir deg en sjanse. Arman Vestad er Molde-gutten som vokste opp i en helt normal familie på 1980-tallet.  Vestad har hatt et  dramatisk og uvanlig liv. Tøff som naken sier han, vi få høre mer på Silde- og tapasbordet.

Før bespisning ca kl.20.30 og mingling deler styret i MNF ut  prisen for Årets bedrift 2019. 
Tidligere vinnere ser du her. 

Tradisjonen tro, avrundes kvelden med et musikalsk innslag.

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.