14. mai - åpent dialogmøte mellom næringslivet og Mørebenken

Det er viktigere en noen gang å ha direkte dialog med de som fatter sentrale beslutninger for næringslivet. ​Torsdag 14. mai inviterer Nærings foreningene i Ålesund, Kristiansund og Molde til nytt dialogmøte mellom Mørebenken og næringslivet.
Dato14. mai kl. 08:00 - 09:30
StedTeamsmøte
Last ned til kalender

Vi inviterer til felles møte med Mørebenken, med tema: revidert nasjonalbudsjett, tiltakspakkene og næringslivets fremtid.

Leder av Mørebenken Helge Orten vil innledningsvis presentere utdrag fra revidert nasjonalbudsjett, deretter vil 3 bedrifter informere om sine fortsatte utfordringer i denne tiden. Hjelper tiltakspakkene og når de frem tidsnok? Finner bedriftene nye utviklingsmuligheter i disse tider? 

Spørsmål vi har stilt til Mørebenken før møtet:
Hvordan vil revidert statsbudsjett ha betydning for næringslivet og for regionen Møre og Romsdal? Hvilke offentlige motkonjunkturer settes i gang som tiltak i Møre og Romsdal? Hvilke store prosjekt prioriteres å løftes opp og igangsettes i Møre og Romsdal i disse tider når deler av næringslivet har store utfordringer?

Fra næringslivet vil det bli innlegg fra: 

  • MMC First Process v/ Per Helge Devold, VP Marketing & PR
    Når reiserestriksjoner setter stopper for gjennomføring av både installasjonsarbeid og service i et globalt marked, finner noen løsninger på hvordan dette arbeidet likevel kan ivaretas. MMC First Process leverer komplette og bærekraftige systemløsninger for håndtering, prosessering og kjøling av fisk.
  • Glamox v/Rune Martinussen, Adm. direktør
    Hvordan ser en aktør som har produksjon både nasjonalt og internasjonalt på de utfordringer vi står overfor? 
  • A/S Norske Shell v/Kitty Eide, Kommunikasjonssjef 
    Hverdagen sett fra vårt ståsted og utsiktene fremover.

Det er satt av god tid til spørsmål og dialog med Mørebenken. Bli med for på påvirke politikken!

Velkommen!

Teknisk gjennomføring: Link til webinaret vil bli sendt i e-post før oppstart

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.